Whocopied.me

Serum til ansigtet


Du har sikkert hørt om serum og om, hvor dejligt og nødvendigt et produkt, det er. Men hvad er det egentlig, og hvorfor skal du bruge det? Hvilket skal du vælge, og hvordan skal du bruge det?


Hvad er et serum?


Et serum er et koncentrat af aktive ingredienser, der går ind og booster huden. Du påfører et serum på nyrenset hud, for at produktet kan trænge ind i dybden. På trods af den tyndtflydende konsistens har et serum en stærk virkning. Det skyldes, at et serum er udviklet til og målrettet bestemte behov, problemer og ønsker. Vi har derfor også flere forskellige serummer, som har hvert sit fokus på at behandle forskellige hudtilstande.


Hvorfor skal jeg bruge et serum?


Hvis du er ung, og ikke har nogen udfordringer med din hud, er en fugtgivende ansigtscreme ofte nok. Men hvis du f.eks. har tendens til tør hud, er begyndt at få fine linjer eller måske døjer med rødme og urenheder, vil en ansigtscreme ikke kunne klare ærterne alene. En ansigtscreme skal nemlig have flere egenskaber og fugte bredt, også selv om den kan have særligt gode egenskaber mod et givent behov. Et serum er derimod et målrettet power-boost, din hud vil elske at få hver dag.

Hvordan/hvornår
skal jeg bruge et serum?


Du skal bruge serum på afrenset hud, før du tager dag- eller natcreme på. 
Det virker bedst, når det kommer under cremen, fordi det er mere tyndtflydende og dermed har nemmere ved at trænge dybere ind i huden. 
Brug det i hele ansigtet og også gerne på halsen og brystet, som vi tit glemmer, men som afslører forglemmelsen over tid.

Hvilket serum skal jeg vælge?

Vælg dit serum alt efter, hvilken udfordring du vil angribe. Hvis du f.eks. døjer med tør hud, så gå efter et serum, der er ekstremt fugtgivende, og hvis du er træt af linjer og rynker, skal du vælge et med opstrammende egenskaber. 

Som mange af os har erfaret, kan du, måske i perioder, godt have flere udfordringer på én gang. I det tilfælde kan du sagtens bruge to forskellige serum, fx et på urenheder og et andet på linjer. På den måde bekæmper du begge ting på én gang, og din hud bliver så sund og smuk, som du har fortjent. Du kan også med fordel bruge ét serum med særlige egenskaber om morgenen og et andet til andre behov om aftenen.


Find det rigtige serum til dig: