Whocopied.me

Serum: Hvorfor, hvilket og hvordan?

Du har sikkert hørt om serum og om, hvor dejligt og nødvendigt et produkt, det er. Men hvad er det egentlig, og hvorfor skal du bruge det? Hvilket skal du vælge, og hvordan skal du bruge det?

Hvad er det?

Et serum er et koncentrat af aktive ingredienser, der går ind og booster huden. Du påfører et serum på nyrenset hud for, at produktet kan trænge ind i dybden. På trods af den tyndtflydende konsistens, så har et serum en stærk virkning. Det skyldes, at et serum er udviklet til bestemte behov, problemer og ønsker. Vi har på nuværende tidspunkt fire forskellige serum, som har fokus på at behandle forskellige hudproblemer.

Hvorfor skal jeg bruge det?

Hvis du er ung og ikke har nogen udfordringer med din hud, er en fugtgivende ansigtscreme ofte nok. Men hvis du har tendens til fx tør hud, fine linjer, rødmen eller acne, vil en ansigtscreme ikke kunne klare ærterne alene. En ansigtscreme skal nemlig have flere egenskaber og fugte bredt, også selv om den har særligt gode egenskaber mod et givent behov. Men et serum er et power-boost, din hud vil elske at få hver dag.

Hvordan skal jeg bruge det?

Du skal bruge serum på afrenset hud, før du tager dag- eller natcreme på. Det virker bedst, når det kommer under cremen, fordi det er mere tyndtflydende og dermed har nemmere ved at trænge ind direkte på ren hud. Brug det i hele ansigtet og også gerne på halsen og brystet, som vi tit glemmer, men som afslører forglemmelsen over tid.

Hvilket serum skal jeg vælge?

Vælg dit serum efter, hvilken udfordring du vil angribe. Hvis du fx døjer med tør hud, så gå efter et serum, der er ekstremt fugtgivende, og hvis du er træt af linjer og rynker, skal du vælge et med opstrammende egenskaber .
Som mange af os har erfaret, kan du, måske i perioder, godt have flere udfordringer på én gang. I det tilfælde kan du sagtens bruge to forskellige serum, fx et på acneudbrud og et andet på linjer. På den måde bekæmper du begge ting på én gang, og din hud bliver så sund og smuk, som du har fortjent.

Vores sera kort forklaret:

  • Fugt Serum: Er for alle aldre og alle hudtyper, da alle hudtyper har brug for fugt.
  • E- Vitamin Boost: Ekstremt fugtgivende. Reparerer din hud og er velegnet til alle hudtyper og aldre.
  • Super Serum: Er specielt rettet mod dig, der er 35+ og vil have intens fugtpleje og samtidig bekæmpe alderstegn.

  • A-vitamin Serum 0,15% og 0,30%: A-vitamin er noget af et multitalent, der stimulerer cellefornyelsen og øger kollagenproduktionen. Det sætter gang i en masse gode ting som at udjævne huden, minimere pigmentpletter, bekæmpe urenheder, udglatte, reducere fine linjer og mindske porer. Vi har to A-vitamin-serummer: Et A-vitamin Serum 0,15 % til begyndere og et A-vitamin Serum 0,30 % til øvede.

  • Acne Serum: Til dig, der døjer med fedtet acne. Serummet forhindrer bakterier i at trives på din hud.
  • Young Ansigtsserum: Til dig med den yngre hud.  Den er god til urenheder, irriteret og tør hud.
  • 50+ Serum: Ideel til dig på 50 år eller derover. Denne serum indeholder små mirakelmagere, når det kommer til at forynge huden. Den indeholder nemlig  stamceller som både reparerer og udvikler nye celler, så du får flere og bedre hudceller. 
  • C-vitamin Serum: C-vitamin Serum er et effektivt serum med et højt indhold af C-vitamin, der har en klinisk dokumenteret effekt. Serummet giver huden et fugtboost og reducerer linjer, rynker og pigmentforandringer. Det er takket være ingredienser såsom hyaluronsyre og sodium PCA, at din hud får tilført masser af fugt og holder på fugten i lang tid

Inspiration til hverdagen