
Solsikkeolie (Sunflower oil)
INCI: Helianthus Annuus Seed Oil
Blødgør huden og hjælper den med at holde på fugten
God dokumentation: randomiserede forsøg
Kort fortalt
- Passer til
- Alle hudtyper, især tør hud
- Kombinér med
- Sheabutter, E-Vitamin, Jojobaolie
- Findes i
- 17 produkter fra ECOOKING
Hvad kan solsikkeolie hjælpe med?
Sådan virker det
Sådan bruger du det
- Brug renseproduktet efter anvisningen på emballagen.
- Påfør lotion eller creme på let fugtig hud efter bad.
- Du finder solsikkeolie i blandt andet rensegel, rensemælk, lotion, balsam og Lip Scrub.
Produkter med solsikkeolie
Ofte stillede spørgsmål
Solsikkeolie bruges som blødgørende pleje til tør hud. Den indgår både i produkter, du skyller af, og i cremer, der bliver på huden.
Solsikkeolie og sheasmør blødgør læberne, mens sukkerkornene skrubber tørre hudflager væk.
Solsikkeolie er en let olie, som de fleste hudtyper tåler. Har du let ved urenheder, så vælg pleje til uren hud.
Olien udvindes af solsikkefrø og filtreres. I hudpleje bruges både raffineret og koldpresset solsikkeolie.
Ja. På ingredienslisten står den som Helianthus Annuus Seed Oil. Solsikkeolie fra frøene er den, der bruges i hudpleje.
Ja, solsikkeolie bruges i vores rensegel og rensemælk, hvor den hjælper med at opløse makeup og plejer huden, mens du renser.
