Velkommen til Ecooking

Kundeservice

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, så kontakt gerne vores kundeservice.

Ecooking hudpleje – hverdagsluksus til din hud med kompromisløst fokus på effektivitet

Produkterne er først og fremmest udviklet til at virke så optimalt som muligt. Derudover har vi en vision om at skabe naturlige og primært økologiske produkter til priser, hvor de fleste kan være med. Serien er dansk udviklet, dansk produceret og oprindeligt håndfyldt på egen lille fabrik. Alle produkter er udviklet med omtanke for dig og vores miljø. Der anvendes 100% rene økologiske og naturlige olier, og kun de bedste råvarer er tilsat produkterne.

Sorter efter
Kategorier
Hud type
Andet
Sorter efter:

Ecooking er…

En serie af problemknusere. Hvert enkelt produkt er udviklet med afsæt i en konkret udfordring, og dermed er vores udvalg bredt nok til at kunne tackle enhver specifik udfordring.

For alle– uanset hudtype og alder. Vi har produkter til enhver hudtype og alders udfordringer, om det gælder linjer, rynker, acne eller rødmen. Vores filosofi er, at alle fortjener den lækre følelse af velvære, som gode og nærende hudplejeprodukter giver.

Til dig, der vil have sund og smuk hud uden for meget nonsens. Vores produkter er, hvad de hedder og giver sig ud for at være. De er lette at gennemskue, nemme at bruge og så effektive, at du kan slippe bekymringerne om din hud og i stedet nyde alt det skønne, livet byder på.

Hverdagsluksus. Vi bruger kun de bedste og mest effektive ingredienser, der hver især er udvalgt på baggrund af deres virkning. Alligevel holder de et prispunkt, som gør dem tilgængelige.

  • 0
  • 0