Whocopied.me

Sådan får du flotte, røde læber

Røde læber er en klassiker og kan være prikken over i’et på et makeuplook. 

Det tager ofte et par minutter længere at lægge en perfekt rød læbe, end det gør at lægge en mere naturligt farvet læbestift, men de minutter er godt givet ud med så smukt et resultat. Et resultat, som både kan bruges til daglig, men også er perfekt til et mere festligt look. 

Det er vigtigt, at læberne er godt fugtet, inden du starter med at påføre din læbestift. Sørg for at bruge en Lip Scrub inden, hvis dine læber er tørre, så du fjerner overflødige tørre flager, og huden er fuldstændig ren. Så ligger læbestiften meget bedre. Du kan med fordel også bruge en god Lip Balm efter scrub.

Professionel makeupartist Nina Larsen viser dig her med Lipstick 04, hvordan du laver de perfekte, røde læber. Oplagt til julens mange fester.


Step by step:

  • Brug Eye Precision Brush til at påføre læbestiften. Start inde ved amorbuen på øverste læbe og arbejd udad. Hvis du vil lægge en kraftig rød læbestift, dupper du læbestiften godt ind i læben for at gøre farven så intens som muligt. Dup den mindre hårdt, hvis du vil have et mere transparent look.

  • Gå derefter til nederste læbe. Start igen på midten og arbejd udad. Sørg altid for at få læbestiften arbejdet godt ned i læben.

  • Brug en kleenex til at tage det overflødige af læbestiften, hvis den skal holde ekstra længe. Læg så 2. lag på læben efterfølgende. Det gør, at læbestiften bliver mere holdbar.

  • Ønsker du et mere intenst og shiny look, kan du med fordel bruge samme farve i Lip Gloss; her nr. 04. Brugen af samme farve forstærker effekten og gør, at du får et rigtigt intenst flot, rødt og blushy look.

  • Og voila! Røde læber med Lip Gloss effekt ovenpå, hvis du ønsker. Super smukt look, nemt at lægge og rigtig holdbart.


Find familiemedlemmerne

Inspiration til hverdagen