Whocopied.me

Makeup til moden hud

Med alderen følger en mere moden hud, som det er vigtigt at pleje og passe på. 

Tiden sætter sine spor i ansigtet - både på øjne, hud og læber - men heldigvis kan makeup hjælpe med at forbedre små skønhedsfejl og gøre dig smuk uanset alder. 

Vi giver dig tips og tricks til, hvordan du lægger den flotteste makeup på moden hud og samtidig hylder din alder.


Guide: Lær at lægge makeup på moden hud

Et flot makeuplook starter med en gennemfugtet og velplejet hud. Dét er vigtigt, da tør hud kan få dig til at se ældre ud.

Skrub huden mindst én gang om ugen for at fjerne døde hudceller. Forebyg også dagligt med serum og creme for at passe godt på din hud. 


Primer til moden hud

Brug først en Primer. Primeren udjævner huden og udfylder fine linjer og rynker, så makeuppen bliver pænt og glat fordelt over hele ansigtet.


Foundation til moden hud

Påfør herefter en let Foundation. Vælg gerne en lidt lysere hudtone end din egen, da det vil få din hud til at fremstå frisk og optisk viske de små rynker ud. Vælg en Foundation med SPF, så du passer på og beskytter din hud mod yderligere skade. 

Ecooking Foundation er med SPF 15 og indeholder desuden hyaluronsyre, som holder huden fugtet og mindsker fine linjer og rynker. Derfor er den oplagt som foundation til moden hud.


Concealer til moden hud

Tilføj Concealer under øjet og på ujævnheder som pigmentering og blodsprængninger. Brug en cremet og plejende concealer, som ikke tørrer huden ud. 

Ecooking Concealer er et cremet mix af E-vitamin og jojobaolie, som beskytter, beroliger og fugter huden. Konsistensen er let og trænger nemt ind i huden uden at lægge sig i linjerne.


Pudder og blush til moden hud

Påfør en smule Mineral Powder for at sætte din Foundation og Concealer. For meget pudder vil sætte sig i rynkerne. Nøjes med at pudre der, hvor din hud skinner.


Tilføj herefter Blush. Vælg en cremet blush uden glimmer og shine. Dup en smule blush på æblekinderne og blend – pas på med at være for gavmild for at holde fast i det naturlige look.


Øjne og læber 

Markér øjnene ved hjælp af en Eyeliner. Undgå en sort og flydende eyeliner, da den kan fremstå for hård. Påfør i stedet en blød eyeliner i blå, grøn eller brun.


Læg en lysere Eyeshadow på hele øjenlåget og ton med en mørkere farve i globelinjen. Vælg en matte frem for en med glimmer. Føj evt. Mascara til vipperne.


Fyld dine bryn ud. Med alderen udtyndes brynene, og derfor kan du med fordel optegne brynene med en Eyebrow Pencil. Lad øjenbrynsblyanten gøre arbejdet for at opnå det mest naturlige look og red brynene igennem efterfølgende. Er dine bryn meget tynde, kan det være en god idé at gå en tone eller to ned.


Slut af med at give læberne en smule farve. Dup med en Lipstick og top looket med en smule Lip Gloss. Ecooking Lip Gloss får læberne til at syne fyldigere og er rig på fugt og pleje i form af hyaluronsyre og E-vitamin.

Find familiemedlemmerne til moden hud