Om Ecooking

Enhver, der har oplevet en personlig krise, ved, at den sætter sine spor. Det gjorde den også på mig. Helt bogstaveligt. Og synligt.

Det var nemlig huden I mit ansigt, der blev ramt. Pludselig var den mere ‘træt’ og ‘trist’ end nogensinde før. Og fordi jeg samtidig tabte mig meget over kort tid, resulterede det i, at huden faldt fuldstændig sammen. Desværre var der ingen hjælp at hente fra de hudplejeprodukter, jeg før havde sværget til. Intet havde længere den ønskede effekt, intet kunne give min hud den glød og det liv tilbage, som den havde mistet. Min søgen efter produkter der virkede, produkter der kunne hjælpe min hud og dermed mig selv, blev for alvor sat på prøve. Men den var forgæves.

Med mine mange års erfaring i branchen ved jeg, hvilke ingredienser der skal til for at give huden et boost. Og derfor besluttede jeg mig for helt bogstaveligt at tage sagen i egen hånd. Jeg tog råvarer med hjem fra laboratoriet og startede med at blande creme, serum og olie hjemme i mit køkken. Hver anden dag blev der rørt en ny portion, der blev opbevaret i køleskabet.

Efter kort tid så jeg de første synlige resultater på min hud, så synlige og tydelige, at produkterne hurtigt blev efterspurgt blandt min familie og venner, der fik mine hjemmerørte produkter leveret i snapse- og syltetøjsglas.

Min første ’produktion’ var syv produkter til eget forbrug. Men snart begyndte familie og venner at efterspørge specifikke problemløsere, der kunne hjælpe her og nu. Der var derfor ingen rød tråd i produkterne, ingen gennemgående ingrediens, for de opstod alle efter behov. Hvert produkt var en problemløser.

Det var ren terapi for mig at hjælpe andre med deres hudproblemer, og produkterne blev aldrig udviklet med salg for øje.

Men rygtet om produkternes effekt spredtes og pludselig kom der henvendelser fra kosmetologer og butikker. Og behovet for og ønsket om at hjælpe endnu flere blev født.

Sådan opstod Ecooking – en dansk hudplejeserie, der er rig på økologiske og naturlige ingredienser, som ikke går på kompromis med effekten. Ecooking er baseret på ærlighed og gennemsigtighed, hvorfor alle etiketter viser præcis, hvad produkterne indeholder.

Jeg har tit fået opkald fra en fortvivlet mor, der ikke forstod betegnelserne på diverse produkter, hun købte. Derfor hedder mine produkter det, det er. En dagcreme hedder en dagcreme og intet andet.

Hudpleje alle har råd til
Alle fortjener at opleve følelsen af velvære gennem sund og velplejet hud. Så mange som muligt fortjener adgang til gode og nærende hudplejeprodukter. Dét er, hvad jeg tror på.

Produkterne befinder sig derfor i en prisklasse, hvor mange kan være med. En del af produkterne kan bruges af hele familien, og nogle er endda så rene, at de kan spises.

Tina Søgaard,
Stifter & Indehaver