Whocopied.me

Mascara og Primer

Filter
Filtrer:
Ecooking Mascara indeholder E-vitamin og økologisk kastanjeekstrakt, som fugter, beskytter og reparerer dine vipper. Med vores fire unikke børster kan du skabe dit helt eget look.

Hvad er mascara?

Mascara er en farvet masse, der påføres øjenvipperne med en børste. På den måde fremhæves og forskønnes øjnene. Mascaraen er svær at komme udenom i dagligdagen og ofte favoritten på grund af den effekt, som malede vipper kan give. Altid prikken over i’et gennemført look.

Hvordan bruger jeg mascara?

Drej børsten ud af beholderen. Placér børsten ved roden af dine vipper. Kig op, mens du påfører mascaraen og brug zigzaggende bevægelser til at fordele mascaraen jævnt på dine vipper.

Hvilken mascara og børste skal jeg vælge?

Du køber din Mascara og din Mascara Brush hver for sig. Mascaraens låg kan du efterfølgende erstatte med din børste, der vil fungere som et nyt låg. Hvis du senere vil prøve en anden Mascara børste, kan du vaske din nuværende i lunkent vand og gemme den, til du skal bruge den igen. Du kan altså nøjes med at have én mascara, men flere forskellige børster, så du har noget at vælge imellem til hverdag og til fest. På den måde kan du også skifte mellem børsterne alt efter, hvilket look du går efter. 

Du kan både få Mascara i en tårefast og en vandfast version. Begge mascaraer indeholder E-vitamin og økologisk kastanjeekstrakt, som fugter, beskytter og reparerer dine vipper.

De unikke, veganske børster er en fantastisk måde at få lige præcis det vippelook, du ønsker:

Mascara Brush 1 – curling & volume: Denne fleksible og bløde silikonebørste er perfekt, hvis du vil have fokus på bøjning og længde. Børstens c-form er perfekt til at bue vipperne og give fylde.
Mascara Brush 02 – separation & volume: Denne silikonebørste er designet til dig, der søger perfekt definerede vipper. Børsten separerer og løfter vipperne og får fat i selv de fineste vippehår.
Mascara Brush 03 – length & volume: Her er nylonbørsten til dig, der har lidt kortere vipper og ønsker ekstra længde på. Kombinationen af korte og lange hår forlænger, adskiller og giver volumen til vipperne.
Mascara Brush 04 – XXL volume: Denne nylonbørste er til dig, der ønsker et ekstraordinært vippelook. Her er der fuld knald på alle parametre. Børsten forlænger og løfter dine vipper, samtidig med at den buer vipperne og giver masser af volumen.

Hvad gør en lash primer?

Ligesom din ansigtsprimer er grundlaget for en smuk makeup, så er Lash Primer grundlaget for flotte og fyldige øjenvipper. Du kan trygt overlade dine øjenvipper til Ecooking Lash Primer, som både forskønner og forkæler vipperne. Lash Primer dækker alle dine vipper med en nærende opskrift af keratin, kastanjeekstrakt, hyaluronsyre og E-vitamin, der styrker, reparerer og fugter øjenvipperne.

Derudover får denne base din mascara til at fordele sig jævnt på vipperne, uden at klumpe, og øger samtidig volumen og længden på dine vipper. Lash Primer er grå, så den let smelter sammen med din mascara, når mascaraen ikke dækker alle vipper fra top til tå.

Placér børsten ved roden af dine vipper. Kig op, mens du påfører Lash Primer og brug zigzaggende bevægelser til at fordele primeren jævnt på dine vipper. Påfør derefter din yndlingsmascara. Hvis du vil have ekstra effekt af Lash Primer, kan du gentage processen: Lash Primer, Mascara, Lash Primer, Mascara.