Whocopied.me

Serum

Filter
Filtrer:
Du har sikkert hørt om serum og om, hvor dejligt og nødvendigt et produkt, det er. Men hvad er det egentlig, og hvorfor skal du bruge det? Hvilket skal du vælge, og hvordan skal du bruge det?

Hvad er et serum?

Et serum er et koncentrat af aktive ingredienser, der går ind og booster huden. Du påfører et serum på nyrenset hud for, at produktet kan trænge ind i dybden. 

Hvorfor skal jeg bruge det?

Hvis du har tendens til fx tør hud, fine linjer, rødmen eller acne, vil en ansigtscreme ikke kunne klare ærterne alene. En ansigtscreme skal nemlig have flere egenskaber og fugte bredt, også selv om den har særligt gode egenskaber mod et givent behov. Men et serum er et power-boost, din hud vil elske at få hver dag.

Hvordan skal jeg bruge det?

Du skal bruge serum på afrenset hud, før du tager dag- eller natcreme på. Det virker bedst, når det kommer under cremen, fordi det er mere tyndtflydende og dermed har nemmere ved at trænge ind direkte på ren hud. 

Hvilket skal jeg vælge?

Vælg dit serum efter, hvilken udfordring du vil angribe. Hvis du fx døjer med tør hud, så gå efter et serum, der er ekstremt fugtgivende, og hvis du er træt af linjer og rynker, skal du vælge et med opstrammende egenskaber .

I perioder kan du måske godt have flere udfordringer på én gang. I det tilfælde kan du sagtens bruge to forskellige serum, fx et på acneudbrud og et andet på linjer. Læs mere om de forskellige sera her.