Whocopied.me

Hvordan får jeg de perfekte vipper?


De perfekte vipper handler om den perfekte børste. Men den perfekte børste varierer, alt efter hvilket look du ønsker, og hvilke vipper du har. For at gøre det let for dig, har vi kun lavet én Mascara – i en tårefast og vandfast version - og til den, kan du vælge mellem fire forskellige Mascara Brushes med hver deres spidskompetence. 

De forskellige børster kan vaskes med lunkent vand og bruges igen og igen. Du kan også bruge intimsæbe til at vaske børsterne med.  

Makeupartist Nina Larsen har igennem sin lange karriere set på virkelig mange øjenvipper, og hun har taget sin store ekspertise med i udviklingen af børsterne. Med mange forskellige mennesker i stolen har Nina været vant til mindst lige så mange ønsker omkring et specifikt vippelook.

Hvilken børste skal jeg vælge?

De unikke, veganske børster er en fantastisk måde at få lige præcis det vippelook, du ønsker. På denne måde kan du have én mascara, men flere forskellige børster, så du har noget at vælge imellem til hverdag og til fest.

Der er ofte forskel på de øverste og nederste vipper, og hvordan de skal se ud. Du kan med fordel skifte mellem børsterne og arbejde med flere, fine lag – det tager lidt længere tid, men så får du også lige præcis det udtryk, som du gerne vil have.


Denne fleksible og bløde silikonebørste er til dig, der vil have fokus på bøjning og længde. Børstens c-form er perfekt til at bue vipperne og give fylde. Den går ind, former og bøjer vippen opad og bagud. Børstehårene for enden af børsten er kortere end resten og kan lægge mascara på dine inderste vipper uden at klatte.


Denne silikonebørste er designet til dig, der søger perfekt definerede vipper. Børsten separerer vipperne, og så giver den dig mulighed for virkelig at kunne gå ind og definere ekstra. Samtidig løfter den vipperne og får fat i selv de fineste vippehår. Toppen er god til at frisere dine vipper - særligt de nederste - mens siderne sørger for ekstra voluminøse vipper. 


Her er nylonbørsten til dig, der har lidt kortere vipper og ønsker ekstra længde på. Børsten har en mere lukket overflade, der gør det let at fordele mascara ligeligt på dine vipper. Dens kombination af korte og lange hår forlænger, adskiller og giver volumen til vipperne.


Denne nylonbørste er til dig, der ønsker et ekstraordinært vippelook. Her er der fuld knald på alle parametre. Børsten forlænger og løfter dine vipper, samtidig med at den buer vipperne og giver masser af volumen.

Hvorfor bruge en Lash Primer?


Ønsker du ekstra længde eller ekstra volume? Eller måske begge dele? 

Ligesom din ansigtsprimer er grundlaget for en smuk makeup, så er Lash Primer grundlaget for flotte og fyldige øjenvipper.
Med den nærende Lash Primer kan du få din mascara til at ligge jævnt uden at klumpe og samtidig øge volumen og længde på dine vipper. Med basen under din mascara har du mulighed for at lave lige præcis det vippelook, som du ønsker. 

Lash Primer er grå, så det er nemmere at dække med den sorte mascara bagefter.


Find mascara og børster her

Mascara Brush 02
Mascara Brush 02
DKK 22,46 DKK29,95
Mascara Brush 03
Mascara Brush 03
DKK 22,46 DKK29,95
Mascara Brush 04
Mascara Brush 04
DKK 22,46 DKK29,95