Whocopied.me
Derma

Derma Ruller - dit værktøj til at udsætte alderstegn


Hvad er en Derma Ruller?

En Derma Ruller er et effektivt værktøj til dig, der vil reducere fine linjer og udsætte alderstegn. Den kan bruges af både mænd og kvinder i alle aldersgrupper og til alle hudtyper.

Ecooking Derma Ruller består af et 0,5 mm nålesystem fordelt på 540 mikro-nåle i kirurgisk stål og forskønner din hud efter professionelle principper. Når du behandler din hud med Derma Rulleren, stimulerer du din hud, så den bevarer sin spændstighed og elasticitet.

Derma Rulleren fungerer på den måde, at du ruller den hen over huden og prikker bittesmå huller i overhuden. Når du har skabt hullerne, er det vigtigt at komme serum på efterfølgende, så den kan trænge dybere ind i huden. Ecookings seraer er tynde i konsistensen, og det er de blandt andet, så de nemmere kan trænge ind efter brug af Derma Ruller.

Hvordan bruger jeg den og hvor ofte?

Vi anbefaler, at du bruger din Ecooking Derma Ruller om aftenen, efter du har renset din hud. Du kan bruge den på dit ansigt, din hals og dit bryst.

Behandl et område ad gangen, fx dine kinder. Rul 3-6 gange med et jævnt, men blidt tryk - både lodret, vandret og diagonalt og fortsæt så på et nyt område. Du skal huske at løfte rulleren, når du skifter retning, så du ikke ruller for mange gange over det samme område.
0007Afslut med at bruge dit favoritserum. Giv serummet tid til at trænge godt ind, inden du påfører din natcreme.

Vi anbefaler, at du bruger denne behandling 1-3 gange ugentligt over en periode på 4-6 uger. Læg derefter Derma Rulleren væk i et par måneder, før du tager den frem igen. Anvend ikke Derma Ruller hen over sommeren, når dit ansigt udsættes for ekstra sol.

Hvordan rengør jeg den?

Det er vigtigt, at du rengør din Derma Ruller efter brug.  Afsprit din Derma Ruller ved at desinficere med almindelig husholdningssprit og vand. 

Med din Ecooking Derma Ruller medfølger en tom Derma Care-flaske, som du skal fylde med husholdningssprit og vand i forholdet 1:1 og bruge til at rengøre din Derma Ruller. Drej hovedet rundt, mens du afspritter med et par sprøjt og skyl efterfølgende hovedet af i varmt vand.

Hvilket serum skal jeg vælge?

Behandlingen med din Derma Ruller skal altid følges op med et godt serum og en natcreme. Hvis du ikke allerede har en favorit eller er i tvivl om, hvilket du bør vælge, kommer her en kort introduktion til vores forskellige seraer:

Super Serum: Er til dig i alderen 35+, der gerne vil have intens fugtpleje og bekæmpe alderstegn.

Acne Serum: Til dig, der døjer med fedtet hud, urenheder eller acne. Forhindrer bakterier i at trives på din hud.

Fugt Serum: For alle aldre og hudtyper, da alle har brug for fugt.

E-vitamin Boost: Reparerer din hud. Velegnet til alle aldre og hudtyper.

Stram Op Serum: Et anti-age-serum, der har en primer-effekt, så du kan se resultatet med det samme. Et serum, der bliver endnu mere effektiv i samarbejde med vores Derma Ruller.

50+ Serum: Til dig på 50 år eller derover. Indeholder små mirakelmagere, når det kommer til at forynge huden – nemlig stamceller, som reparerer og udvikler nye celler, så du får flere og bedre hudceller.

C-vitamin Serum: Dette serum har et højt indhold af c-vitamin, som har en klinisk dokumenteret effekt. Indeholder hyaluronsyre og sodium PCA, som giver huden et fugtboost og reducerer linjer, rynker og pigmentforandringer.

A-vitamin Serum: Har effektive anti-aging egenskaber, giver et collagen-boost og er et stærkt våben mod linjer og rynker omkring øjne og mund.

Young Ansigtsserum: Perfekt til dig med ung hud. God til urenheder, irriteret og tør hud.

Du kan læse mere om serum på ’Serum: Hvorfor, hvilket og hvordan?’.

Mere inspiration