Whocopied.me

Sun Powder

Filter
Filtrer:

Bronzer

Sun Powder, solskinspudder, solpudder og bronzer – kært barn har mange navne. I hvert fald er en ting sikker: Lidt glød får ethvert ansigt til at stråle, og det samme gør Ecookings Sun Powder.

Med få strøg Sun Powder, ser din hud hurtigt frisk og solbrun ud. Solpudderen består af plejende sheabutter og beskyttende E-vitamin, som begge holder din hud med godt selskab.

Sun Powder er ’baked’, hvilket vil sige, at den er lavet som en creme, der er blevet langtidsbagt. Denne fremstillingsmetode giver Sun Powder en fløjlsblød konsistens, som er nem at arbejde med og let blender ind i huden. Den er desuden god til alle hudtyper.

Hvad er solskinspudder?

Solskinspudderen giver dig et sunkissed look, der får dig til at se frisk og solbrun ud året rundt. Pudderen fremhæver dine flotteste træk og giver dig en smuk glød.

Hvordan bruger jeg det?

For et solkysset look, brug en pudderbørste til at fordele Sun Powder på de områder, hvor solen typisk rammer ansigtet: På øvre kindben, tindinger, hagen og på næseryggen. Sun Powder 03 og 04 - med glimmer - er også gode at bruge på kraveben, bryst og skuldre, da de giver huden en flot skinnende effekt.

Pas på med at bruge Sun Powder med glimmer i hele ansigtet, da det vil give et fedtet udtryk eller gøre dig for ”solbrun”. Solskinspudder er desuden også flot som øjenskygge.

Du kan bruge dit pudder til at konturere (en makeupteknik, hvor du laver skygger med mørke farver for at ”forme” bestemte områder i dit ansigt). Denne teknik kan f.eks. markere dine kindben eller gøre din næse smallere. Sun Powder 01 eller 02 er bedst at konturere med, fordi de er matte og uden glimmer. Du kan også anvende Sun Powder til at highlighte (en anden makeupteknik, hvor du fremhæver bestemte ansigtstræk ved hjælp af kolde farver eller glimmer). Her kan du med fordel bruge Sun Powder 03 eller 04 med glimmer.

Hvilken farve bronzer skal jeg vælge?

Solskinspudder findes i mange forskellige nuancer. Arbejd gerne med en, der er et par toner mørkere end din egen hudtone. Vores findes i fire solrige varianter:

Sun Powder 01 - Mat. Samme farve som 03, men uden glimmer.
Sun Powder 02 - Mat. Samme farve som 04, men uden glimmer. Mørkere end 01.
Sun Powder 03 - Med guldglimmer. Samme farve som 01.
Sun Powder 04 - Med guldglimmer. Samme farve som 02. Mørkere end 03.