Whocopied.me

Om ECOOKING


Hos ECOOKING synes vi, at alle fortjener den følelse af velvære som sund og velplejet hud giver. Hver dag når vi står foran spejlet, har vi en gylden mulighed for at være gode ved os selv. Her kan få ord og handlinger have en positiv indflydelse på resten af dagen.  At passe på sin hud er en vigtig del af dette øjeblik, og derfor tilbyder vi effektive hudplejeopskrifter, som opmuntrer til daglig selvforkælelse.

Om ECOOKING


Hos ECOOKING synes vi, at alle fortjener den følelse af velvære som sund og velplejet hud giver.

Hver dag når vi står foran spejlet, har vi en gylden mulighed for at være gode ved os selv. Her kan få ord og handlinger have en positiv indflydelse på resten af dagen. 

At passe på sin hud er en vigtig del af dette øjeblik, og derfor tilbyder vi effektive hudplejeopskrifter, som opmuntrer til daglig selvforkælelse.


Ren terapi

Inspirationen til dette udsprang af stifter Tina Søgaards personlige rejse. Tina gennemgik en hård skilsmisse, som viste sig på hendes hud. Med sine mange års erfaring inden for branchen, vidste hun, hvad der skulle til for at give huden et boost. Derfor tog hun ingredienser med hjem fra laboratoriet og begyndte at blande cremer, serummer og olier i sit køkken. Formålet var at få sin egen hud tilbage til normalen, men det viste sig også at komme dem omkring hende til gode. At hjælpe andre med deres hudplejeudfordringer blev terapeutisk for Tina og gav hende lyst til at hjælpe endnu flere.

Først og fremmest virkning


Siden da har vi tilbudt hudplejeprodukter lavet efter devisen først og fremmest virkning og dernæst så meget naturlighed og økologi som muligt. Vores opskrifter passer til alle behov, hudtyper og aldre. 

Som et dansk brand, med en simpel tilgang til hudpleje, er vores ambition at uddanne og guide dig gennem hudplejejunglen samt at tilbyde produkter, der giver synlige resultater. Intet bump på vejen eller huden skal nemlig stå i vejen for, at du føler dig smuk indeni og udenpå.