Whocopied.me

Ecooking er...

Hverdagsluksus til din hud med kompromisløst fokus på effekt og kvalitet.


Danskudviklet af en erfaren dansk producent og ildsjæl, der oprindeligt håndfyldte produkterne på egen lille fabrik.


En serie af problemknusere. Hvert enkelt produkt er udviklet med afsæt i en konkret udfordring, og dermed er vores udvalg bredt nok til at kunne tackle enhver specifik udfordring.


For alle – uanset hudtype og alder. Vi har produkter til enhver hudtype og alders udfordringer, om det gælder linjer, rynker, acne eller rødmen. Vores filosofi er, at alle fortjener den lækre følelse af velvære, som gode og nærende hudplejeprodukter giver.


Til dig, der vil have sund og smuk hud uden for meget nonsens. Vores produkter er, hvad de hedder og giver sig ud for at være. De er lette at gennemskue, nemme at bruge og effektive.


Hverdagsluksus. Vi bruger kun de bedste og mest effektive ingredienser, der hver især er udvalgt på baggrund af deres virkning.


Til både kvinder og mænd – og børn. Mænds hud har i lige så høj grad som kvinders brug for hudpleje – primært rens og fugt – og derfor finder du også en linje, der er specielt udviklet til mænd i vores sortiment. Og så er mange af vores produkter tilgængelige uden duft, så de kan bruges af alle. Også familiens yngste kan bruge vores produkter, fra Multi Olie Parfumefri til babyhud til Acne Serum til teenageres problemhud.


Produceret med omtanke for miljøet. Bl.a. kan du genbruge vores emballage.

Hvorfor hedder vi egentlig (eco)oking?
eco – står for eco-friendly, fordi vi har et fokus på miljøvenlighed og konstant stræber efter blive bedre på området. 
cooking – fordi det hele startede i Tina Søgaards køkken.