Whocopied.me

Primer

Filter
Filtrer:

Hvad er primer?

Primer er det første makeupprodukt, du kommer på huden, da den forbereder din hud til resten af din makeup ved at ensarte hudstrukturen. På den måde danner primer et perfekt grundlag for en smuk og jævn makeup. En ekstra bonus ved primer er, at den får din makeup til at sidde godt længere. Du kan også bruge primer alene på huden for at skabe vitalitet og naturlig shine.

Hvad er forskellen på primer og foundation?

Forskellen på primer og foundation er, at primer holder din makeup på plads, ensarter din hudstruktur og får din makeup til at ligge glat, mens foundation er lavet til at give dig en jævn hudtone samt til at dække ujævnheder og urenheder.

Hvordan skal jeg bruge en primer?

Påfør primer efter du har renset og fugtet huden. Brug dine fingre til at duppe et tyndt lag primer i hele ansigtet. Alternativt kan du bruge Foundation Brush eller en anden makeupbørste til at fordele din primer. Du kan også blande primer i din foundation for at opnå en let og naturlig foundation med ekstra shine.

Hvilken Primer skal jeg bruge – og hvilke typer primere findes der?

Der findes forskellige slags primere – både til ansigtet og til øjenvipperne. Af de primere, der er lavet til ansigtet, har nogle en matterende effekt på huden, mens andre er lavet til at give huden fugt.
Vi har både en Primer til ansigtet og en Lash Primer. Vores Primer til ansigtet er fyldt med fugtgivende ingredienser, der plejer din hud. Lash Primer til øjenvipperne er også en nærende blanding af aktive ingredienser, der styrker, reparerer og fugter dine vipper, samtidig med at den øger volumen og længden på vipperne.