Whocopied.me

Øjenvippe Serum

Filter
Filtrer:

Vippe Serum

Ecooking Øjenvippe serum er til dig, der ønsker smukke og naturligt lange øjenvipper.
Øjenvippe serum giver dine øjenvipper vokseværk, så de på få uger fremstår sundere, fyldigere, stærkere og tættere. Serummet er vegansk, dermatologisk testet og parfumefri. Vippeserummet plejer dine øjenvippehår fra roden, hvilket gør at vipperne vokser sig flotte og lange, samtidig med at de bliver mørkere og fyldigere.

Hvorfor virker serum til vipperne? Og hvordan bruges det?

Øjenvippe serum er fyldt med aktiver, som har en positiv, nærende effekt på dine øjenvipper og stimulerer vipperne til at gro. Derudover indeholder serummet blandt andet hyaluronsyre, panthenol og betaine, der alle leverer langvarig fugt og pleje til din hud og dine vipper.

Øjenvippeserum indeholder bl.a.:
  • SymLash® 1631, som kommer fra mikroalger, giver tykkere, stærkere og tættere vipper. Dine øjenvipper fremstår op til 50 % fyldigere, og du vil allerede kunne se resultater efter blot to-fire uger.
  • Sympeptide X-Lash, der forøger længden og tykkelsen på dine vipper på bare to-fire uger.
  • Hyaluronsyre, som fugter huden og vipperne langvarigt.
  • Panthenol, der er et fugtighedsbevarende vitamin.
  • Mælkesyre, som stimulerer kollagenproduktionen og udglatter huden.
  • Betaine, der giver huden og vipperne fugt og holder på fugten.
Øjenvippeserum har et højt indhold af aktive ingredienser. Derfor kan det svide lidt på huden, når du påfører serummet - det er helt normalt.

Rens ansigtet og fjern makeup, inden du påfører Øjenvippeserum
Brug applikatoren til at påføre et tyndt lag Øjenvippe serum langs hele øjenvippelinjen på dit øvre øjenlåg – ligesom en eyeliner. Påfør øjenvippe serum hver aften, inden du går i seng, indtil du er tilfreds med længden og tykkelsen på dine vipper. Herefter kan du bruge Øjenvippe serum et par gange om ugen for at holde resultatet ved lige.

Hvor ofte skal man bruge den?
Anvend dagligt hver aften i 2-4 uger for det bedste resultat – gerne længere. Anvend efterfølgende et par gange om ugen for at holde resultatet ved lige.

Hvor på øjenlåget skal den placeres? 
Langs vippekanten på dit øvre øjenlåg.

Er der områder jeg ikke må ramme?
Undgå direkte kontakt med øjnene.


Er øjenvippeserum skadeligt? 
Serummet er vegansk, dermatologisk testet og parfumefri og skulle derfor ikke give anledning til hverken rødme eller svien. Har du meget sarte øjne, kan du for en sikkerheds skyld teste vippeserummet inden brug - eksempelvis på din hånd.
Undgå altid direkte kontakt med øjnene.

Hvor længe holder vippeserum?

Og hvor længe skal du forsætte med at bruge serummet? 

Efter daglig påføring i 4 uger kan du fortsætte med at anvende serummet et par gange om ugen for at holde resultatet og den ønskede effekt ved lige. Stopper du helt med at bruge Øjenvippe serum, vil du langsomt vende tilbage til dine "normale" vippers længde og fylde. Med tiden taber vi vippehårene, og derfor vil de længere vipper forsvinde, hvis du stopper med at bruge produktet.  

Kan man bruge serum til brynene?

Du kan også bruge Øjenvippeserum til dine øjenbryn.