Whocopied.me

Mineral Powder

Filter
Filtrer:

Mineral Pudder

Ecookings Mineral Powder duperer din hud med en flot farve, der giver huden naturlig glød, dækker ujævnheder og holder hele dagen. Pudderen forkæler også huden med E-vitamin, som beskytter og fugter.

Mineralpudderen har medium dækkeevne, men dækningen kan variere, alt efter hvilken børste du bruger til at fordele pudderen. Det er en ’baked’ mineralpudder, hvilket vil sige, at den er lavet som en creme, der er blevet langtidsbagt. Denne fremstillingsmetode giver Mineral Powder en fløjlsblød konsistens, som let blender ind i huden på en flot og meget naturlig måde.

Hvorfor bruge mineral powder? Hvad er det?

Pudder er kosmetisk pulver, der duppes på huden. En pudders formål er først og fremmest at ensarte og udjævne din hudtone og mindske synligheden af urenheder og ujævnheder. Samtidig er den fremragende til at sætte din foundation med og forhindrer, at huden og makeup-looket fremstår fedtet og skinnende i løbet af dagen. 

Hvilken farve skal jeg vælge?

Det er vigtigt, at du ikke vælger en pudder, der er mørkere end din egen hudtone. Hvis du bruger Mineral Powder alene, anbefaler vi, at du rammer en farve så tæt på din hudfarve som muligt. Hvis du bruger foundation under din pudder, så vælg en Mineral Powder, der er lidt lysere end din hudfarve.

Hudtoner kan deles op i kølige og varme farver. Kølig betyder, at du har en rosa, lyserød eller ferskenfarvet undertone. Varm betyder, at du har en gul, gylden eller oliven undertone. Blodårerne på dit håndled kan hjælpe dig med at finde ud af din hudtone. Har de en blå nuance, er din hudtone kold, har de et mere grønt skær, er din hudtone varm.

Du kan få Mineral Powder i fem varianter til forskellige hudtoner:

Mineral Powder 01 - til en lys hudfarve med en varm undertone.
Mineral Powder 02 - til en lys hudfarve med en kold undertone.
Mineral Powder 03 - til en mellem hudfarve med en gylden undertone.
Mineral Powder 04 - til en gylden undertone.
Mineral Powder 05 - til en solkysset/solbrændt/ mørk hudtype.

Hvordan bruger jeg det? Den rette pudder børste

Brug en pudderbørste (også kaldet kabuki) til at fordele Mineral Powder jævnt. Blend din pudder ind i cirkulære bevægelser eller ’pres’ den på huden for at opnå en større dækkeevne.

Mineralpudderen fungerer både i kombination med din foundation og alene. Kan støve en smule ved påføring eller på huden.