Whocopied.me

Highlighter

Filter
Filtrer:
Med en highlighter er din bedste vinkel alle vinker. Ecooking Highlighter fremhæver nemlig dine favorittræk – ved at reflektere lyset - og skubber på samme tid, de ikke-highlightede områder lidt tilbage.

Hvad er highlighter?

Highlighter er makeup, der bruges for at fremhæve dine bedste ansigtstræk og give et ”glowing” look. Lys og skygge gør meget for, hvordan dit ansigt tager sig ud, og hvilke elementer i ansigtet, der lægges mærke til. Med lidt ekstra shine fra en highlighter kan din hud se lækker ud uanset hudtype og alder.

Hvordan bruger jeg highlighter?

Highlighter skal på efter din foundation. Påfør highlighter med din finger eller en børste de steder, hvor lyset rammer dit ansigt: På øvre kindben, lige under brynet på selve brynbenet, midt på næseryggen, på hagepartiet og på midten af dit pandeparti (også kaldet t-zonen).

Brug en finger eller mindre pensel til at påføre highlighter ved tårekanalen og lige over amorbuen (overlæbens øvre, bueformede linje) for at skabe fyldige læber. 

Afhængig af hvilken børste, du bruger til at fordele Highlighter, kan du skabe forskellige looks: Brug eksempelvis Foundation Brush for et intenst resultat og Blush Brush for et blødere look i ansigtet. Anvend de mindre pensler til øjenmakeuppen.

Hvilken highlighter skal jeg vælge?

Der findes forskellige typer af highlightere. Ecooking tilbyder både en flydende og et pudder. Nogle typer er bedre til visse hudtyper, men det er også vigtigt at vælge den, som du finder nemmest at arbejde med.

Hvis du har tendens til at få fedtet hud, kan du med fordel vælge en highlighter i pudderform, så dit look ikke bliver alt for ”shiny”. Ecookings Highlighter Baked er en smuk highlighter i pudderform med et svagt rosagyldent skær. Den består af beskyttende E-vitamin og fugtgivende sheabutter. Du kan også bruge Highlighter Baked som en lys øjenskygge eller som highlighter i din øjenmakeup. Highlighter Baked også er smuk at påføre på kravebenet og skulderpartiet? Du kan både bruge Highlighter Baked tør og våd. Når den er våd, bliver resultatet mere effektfuldt og metallic.

Ecookings Highlighter Liquid er perfekt til dig med mere tør hud. Den har naturlig shineeffekt, som indeholder ultrafine glitterpartikler. Denne highlighter er en blanding af hyaluronsyre og niacinamid, der fugter huden og forbedrer hudens smidighed. Svinger godt med alle hudtyper.