Whocopied.me

Foundation

Filter
Filtrer:

Forskellige former for foundation

Der er mange forskellige former for foundations, både i forhold til nuancer og indhold. 
Vores Foundation kommer i hele 12 forskellige nuancer, fra en meget lys hudtone til en meget mørk hudtone. Med andre ord er vores Foundation udviklet til at passe til enhver hudtone. Indholdet i Foundation er sammensat, så den både fugter huden med hyaluronsyre og reducerer rødme og urenheder med niacinamid. 


Dækkeevne

Foundation har som udgangspunkt medium dækkeevne, men alt efter hvordan du påfører Foundation, og hvilken makeup-applikator du bruger, kan dækkeevnen variere fra let til kraftig. Hvis du gerne vil have at din Foundation skal give fuld dækning, kan du bygge den op lag for lag.
Det kan også være, du ønsker en lettere dækkeevne end en foundation, og hvis det er tilfældet, kan du bruge Ecooking BB Cream, som er en blanding af en ansigtscreme og en foundation.
Ønsker du derimod mere dækkeevne, end hvad din foundation giver, så kan du kombinere Foundation med Ecooking Concealer.

Den perfekte påføring

Inden du påfører din foundation, er det en god idé at bruge en primer. En primer ensarter nemlig hudstrukturen og får på den måde din foundation til at ligge glattere på huden – samtidig forlænger primer også holdbarheden på din foundation. Du kan enten bruge fingrene eller en Foundation Brush til at fordele primer. Når din primer er tør, er det tid til at påføre foundation og her kan du også med fordel bruge Foundation Brush. Anvend cirkulære bevægelser til at blende Foundation ind i huden. Start i midten af dit ansigt og bevæg dig udad.

Hudundertoner

For at finde frem til, hvilken foundation der passer til din hud, skal du kende din huds undertone. Her skelner man mellem varm/gylden, kold/rosa og neutral/oliven tangerende til det gyldne.
Du finder din huds undertone ved at tjekke dine blodårer på håndleddet i dagslys:
  • Har du en varm undertone, er dine blodårer grønne.
  • Har du en kold undertone, er dine blodårer blå.
  • Er du neutral, er dine blodårer en kombination af blå og grønne.
Vores hudtone er dog sjældent den samme hele året, og derfor kan det være nødvendigt at have én foundation til om sommeren, hvor din hud har fået masser af solkys, og én til om vinteren, hvor din hud er i vinterhi. Alternativt kan du også blande to foundations, for at du hele tiden har en nuance, der passer til din hudtone.

Foundation med SPF

De vigtigste trin i en god hudplejerutine er rens og fugt – derudover er det også vigtigt at bruge solfaktor for at beskytte din hud mod solens farlige stråler. For at passe bedst muligt på din hud, har vi derfor tilføjet SPF 15 til vores Foundation. Dette solfilter beskytter både mod UVA- og UVB-stråler.

Foundation til tør, uren & sensitiv hud

Hvad vil det sige at have tør hud? Når du har tør hud, så føles din hud ofte stram i det og kan have tendens til at skalle og blive irriteret. Hvis din hud er tør, er det godt at finde en foundation, der er rig på fugtgivende ingredienser. Vores Foundation indeholder både hyaluronsyre og niacinamid, som på hver sin måde holder din hud fugtet og velplejet. Hyaluronsyre er suveræn til at binde fugt i huden og på den måde minimerer den også fine linjer. Niacinamid er god til lidt af hvert, deriblandt at ensarte og forbedre hudstrukturen.

Vores Foundation indeholder forskellige ingredienser, som tager hånd om din hud. Blandt andet er der niacinamid i Foundation, som er lidt af et multitalent, da den går ind og forbedrer hudstrukturen og minimerer rødme og urenheder. Vi har også tilføjet hyaluronsyre, som holder huden fugtet, så den har sværere ved at blive irriteret.

Hvis din hud er sensitiv, er det vigtigt, at du passer på den. Her er det blandt andet en god idé at undgå produkter med parfume. Alle vores Foundations er parfumefrie og dermatologisk testede for at sikre, at de tager sig godt af din hud.