Whocopied.me

Eyeshadow

Filter
Filtrer:

Øjenskygge

Øjenskygger kommer i mange former og farver. Nogle er skinnende og glitrende, og andre er mere matte og neutrale. Du kan finde din nye favorit blandt Ecookings Eyeshadows.

Hvad er eye shadow?

Øjenskygge er farvet pulver eller creme til at lægge på dine øjenlåg. Den pifter din hverdags- og festmakeup op på et øjeblik og bliver siddende, til du fjerner den.

Ecooking Eyeshadow har en lækker konsistens, som gør den let at blende ind i huden og god til at tone. Derfor giver Eyeshadow også en glat og ensartet overflade, der ikke drysser. 

Eyeshadow forkæler din hud med et miks af naturligt E-vitamin og økologiske olier, som både nærer og fugter huden. Med højpigmenterede farver, der dækker godt og som enten har en mat eller en skinnende finish.

Hvordan lægger man det?

Brug en øjenskyggepensel til at lægge det øjenskyggelook, du gerne vil have.

Hvis du gerne vil lægge en simpel øjenskygge, kan du arbejde med en neutral farve og en mørk farve. Start med at påføre den neutrale farve for at ensarte hudtonen og fremhæve dine øjne. Påfør derefter den mørke farve og brug Eye Shadow Blend Brush til at blende øjenskyggen ind i huden. Den mørke farve er med til at definere dine øjne. 

De dage, du føler for en mere markant makeup, kan du nemt bygge farverne op og gøre dem mere intense.

Du kan kreere mange forskellige look og eksperimentere med øjenskyggerne, som du har lyst til. Et klassisk, dramatisk smokey eye går aldrig af mode.

Hvilken øjenskygge passer bedst til min øjenfarve?

Find den nuance, der fremhæver din øjenfarve mest. Ecooking Eyeshadow fås i en bred palette af farver – nemlig 10 sprudlende varianter til hverdagslooket og til fest:
* = mat
** = let shimmer
*** = shimmer
Eyeshadow 01 - sand**
Eyeshadow 02 - cream**
Eyeshadow 03 - desertrose**
Eyeshadow 04 - blossom***
Eyeshadow 05 - camel*
Eyeshadow 06 - stone**
Eyeshadow 07 - brown*
Eyeshadow 08 - golden***
Eyeshadow 09 - forest***
Eyeshadow 10 - midnight blue**

Til grå øjne
For at fremhæve den blålige farve i dine øjne, skal du gå efter følgende farver: Koksgrå, bronze og kobber.


Til brune øjne
Denne øjenfarve passer næsten til alle øjenskygger. Mørkeblå, blomme, gul eller olivengrøn kan skabe en blødere kontrast til den varme øjenfarve. Er dine øjne lysebrune, kan en metallisk grøn, lilla eller kobberfarvet Eyeshadow forstærke din øjenfarve.


Til blå øjne
En grøn øjenskygge kan skabe dybde og er en flot kontrast til dine blå øjne. Er du til de mere klassiske farver, vil lilla og de metalliske nuancer grå, guld og bronze virkelig få din øjenfarve til at poppe.


Til grønne øjne
Næste alle øjenskygger passer til den grønne øjenfarve. Særligt dem med en mere rødlig varm undertone, lilla, bronze eller grå/brune nuancer passer godt til de grønne øjne.

Hvad er smokey eyes, og hvordan laver man det?

Smokey eyes er en betegnelse for teknikken, der omhandler at blende øjenskyggen rundt om øjet. Dette skulle gerne skabe en blødere overgang mellem din øjenskygge og øjenlåg. Det har intet med farven at gøre, selvom man forbinder ordet ”smokey” med nogle lidt mørkere farver. Du kan altså lave smokey eyes i lige den farve, du har lyst til.

Vil du lære, hvordan du laver smokey eyes, og hvilke produkter, du skal bruge til dette? Se vores video med makeupartist Nina Larsen, som har meget erfaring med netop smokey eyes, da hun har lagt øjenmakeup på utallige X-factor & Vild med dans dommere og deltagere.