Whocopied.me

Brynprodukter

Filter
Filtrer:

Brow Gel / Brow Pencil

Øjenbryn spiller en vigtig rolle i dit look, da de, som en fin ramme, fuldender dit udseende. Der findes mange forskellige former for produkter til bryn. Produkter, der både kan skabe naturlige og optegnede bryn og som former og farver, alt efter hvilket look du ønsker.

Hvad er brynprodukter?

Med Ecookings brynprodukter er du altid sikret flotte og fyldige bryn. Ecooking Eyebrow Gel og Eyebrow Pencil er perfekte til at tegne dine bryn op og sætte dem på plads. 

Eyebrow Gel får dine øjenbryn til at sidde hele dagen, mens den plejer brynene med fugtgivende panthenol og hyaluronsyre. Brug Eyebrow Gel til at forme dine bryn, som du ønsker.

Eyebrow Pencil indrammer dit ansigt i nogle flotte øjenbryn uden det store besvær eller tidsforbrug. Farven smelter sammen med dine egne hår og kan både skabe et naturligt og et markant brynlook, der holder hele dagen.

Har du mistet mange af hårene i dine bryn, eller trænger du til noget ekstra fylde? Med alderen mister dine hår i øjenbrynet pigment og udtyndes. Her er bryn produkterne de oplagte musthaves i makeup pungen. Øjenvippe serum kan også bruges på brynene for at give dem mere vokseværk og hermed ekstra fylde - Ecookings Growth Lash Serum er en oplagt kandidat

Hvordan bruger jeg Eyebrow Pencil?

Start med at børste brynene i form. Tegn derefter brynene op i den ønskede form med små strejf.

Arbejd Eyebrow Pencil godt ind i brynet med børsten i opadgående strøg. Eyebrow Pencil har en voksbaseret og vandfast stift samt en børste, der med sine små børstehår, gør det let at blende farven ind i dine bryn. Brug børsten til at blende linjer samt til at forme dine øjenbryn, som du ønsker.

Påfør Eyebrow Gel på dine øjenbryn med opadgående bevægelser – fås både med og uden farve – så holder dine bryn hele dagen. Brug eventuelt Eyelash & Brow Brush til at forme brynet, inden du bruger Eyebrow Gel.

Hvilken Eyebrow Gel skal jeg vælge?
Eyebrow Gel fås i fire varianter, der passer til forskellige behov: Klartaupe (gråbrun), lysebryn og mørkebrun. Uanset hvilken en du vælger, definerer og præciserer Eyebrow Gel dine øjenbryn.

Eyebrow Pencil fås i tre forskellige farver: Taupe (gråbrun), lysebrun og mørkebrun.

For et naturligt øjenbrynslook, arbejd med en farve, der svarer til dit bryns egen farve eller lidt lysere. For et mere markant look brug en mørkere nuance. Kombiner gerne produkterne på kryds og tværs for at opnå præcis det look, som du bedst kan lide.