Whocopied.me

Renseprodukter

Filter
Filtrer:

Hvad er renseprodukter?

Renseprodukter er hudplejeprodukter, som renser din hud i dybden. At rense din hud med vand er ikke nok, da det kun vasker overfladisk og dermed ikke renser din hud i dybden. Bruger du andre skønhedsprodukter, vil det være spild, hvis ikke du benytter renseprodukter for at forberede din hud.
Skønhedsprodukter, såsom serum og creme vil ikke have den samme effekt, hvis ikke din hud er renset og klar til at modtage de aktive og effektive ingredienser i din øvrige rutine.

Er der renseprodukter til forskellige hudtyper?

Det korte svar er ja. Vi anbefaler at finde et renseprodukt, der passer til din hudtype, hvad end du døjer med tør hud, fedtet og olieret hud eller andet.

Rens til tør hud

Hvis du døjer med tør hud og ønsker et renseprodukt, der kan rense og samtidig pleje din hud, så er det et produkt som Rensemælk, du skal bruge. Rensemælk er en mere nærende og mild form for rens, som er specielt god til sensitiv og tør hud, da den udover at rense også fugter og plejer.

Rens til fedtet & olieret hud

Har din hud en tendens til at virke fedtet og olieret, så anbefaler vi at du renser med Renseskum eller Rensegel. Disse produkter er bedre til at genoprette din huds balance mellem fugt og olie, som vil afhjælpe dig med dine gener.

Føler du derimod, at din hud virker tør og stram efter rens med disse produkter, så er det måske i virkeligheden et tegn på, at du skal bruge Rensemælk som renseprodukt i stedet.

Rens til kombineret hud

Oplever du, at din hudtype skifter tilstand alt efter årstiderne, eller har du generelt både fedtet og tør hud? Så har du en kombineret hudtype, og til det anbefales det at rense med en rensegel eller renseskum.

Rens til normal hud

Har du hverken tør eller fedtet hud, er du en af de heldige. Det er dog stadig vigtigt at rense din hud, så du kan holde urenheder væk. Du kan med denne hudtype bruge de fleste renseprodukter, men det anbefales alligevel at gå efter produkter til normal hud. Dette indebærer rensegel, renseskum eller rensemælk.

Rens til sensitiv hud

Til dig med en sensitiv hud, der har let ved at opleve irritationer af huden, anbefales det at bruge en mild rens. For ikke yderligere at irritere, vil det være bedst at benytte et renseprodukt uden parfume. 
Er din hud sensitiv vil det være muligt at rense med vores parfumefri varianter af Rensegel, Renseskum & Rensemousse. Udover at være parfumefri er de yderligere allergi certificeret og har opnået A-kolben ved Forbrugerrådet Tænk.

Ecooking er…

En serie af problemknusere. Hvert enkelt produkt er udviklet med afsæt i en konkret udfordring, og dermed er vores udvalg bredt nok til at kunne tackle enhver specifik udfordring.

For alle– uanset hudtype og alder. Vi har produkter til enhver hudtype og alders udfordringer, om det gælder linjer, rynker, acne eller rødmen. Vores filosofi er, at alle fortjener den lækre følelse af velvære, som gode og nærende hudplejeprodukter giver.

Til dig, der vil have sund og smuk hud uden for meget nonsens. Vores produkter er, hvad de hedder og giver sig ud for at være. De er lette at gennemskue, nemme at bruge og så effektive, at du kan slippe bekymringerne om din hud og i stedet nyde alt det skønne, livet byder på.

Hverdagsluksus. Vi bruger kun de bedste og mest effektive ingredienser, der hver især er udvalgt på baggrund af deres virkning. Alligevel holder de et prispunkt, som gør dem tilgængelige.