Whocopied.me

Olie

Filter
Filtrer:

Kropsolie – hvad er det?

Kropsolie er en, eller flere olier, der er beregnet til at smøre på din hud. Kropsolie er meget fugtgivende og plejende. Det er tit et favoritprodukt blandt mange, når det kommer til kropspleje, da de rigtige olier typisk indeholder mere næring end andre kropsplejeprodukter.

Hvad er skæg olie?

Mange mænd glemmer at huden under skægget også skal passes. Skæg olie er til mænd med, uden eller ved at få skæg. Det bruges til at fugte og pleje hud og hår. Bliver det ikke plejet, kan det resultere i at huden under både klør og skæller, fordi det bliver så tørt. Skægolie tilfører, den ellers uplejet hud, med fugt og samtidig fungerer olien som en styling til dit skæg, så det sidder flot hele dagen. Masseres der blot et par dråber ind i skægget hver dag, vil både hud og skæg takke dig.

Hvad er olie til håret?

Hårolie er rendyrket forkælelse til dit hår. Det er, som navnet angiver, en olie der bruges i håret. Olien tilfører dit hår fugt og plejer det samtidigt. Dit hår vil altså blive blødere, glattere og mere glansfuldt.

Multi Olie

Multi Olie er et produkt der kan bruges til rigtig mange forskellige ting. Du kan med fordel benytte vores Multi Olie som en kropsolie, der plejer og fugter.

Multi Olien kan også bruges som makeupfjerner, massageolie, hårkur samt til barbering, pleje af neglebånd og i fodbad og karbad. Læs mere om multiproduktet her.

Ansigtsolie med CBD

Ansigtsolie indeholder CBD, ikke fra hamp planten, men i stedet udvundet fra citrusskaller. Denne CBD er meget rig på mineralsalte, diverse vitaminer og fedtsyrer, som alt sammen hjælper med at forny og genopfriske din hud i ansigtet.

Glimmer Olie

Glimmer Olie er den perfekte balance mellem pleje og pynt. Giver din huden den fine glimmer og glød, som kan bruges til enhver lejlighed. Glimmeren er festlig uden at være for meget og den kan bruges kun på de områder, som du ønsker får tilført lidt ekstra glød og glans.

Hvad gør sololie og hvorfor bruge det?

Sololie med faktor fungerer ligesom solcreme og beskytter din hud mod solens UV stråler. En sololie er dog mere nærende for din hud, så mens den beskytter din hud fra solens stråler, vil den også pleje og fugte.

Sololie bruges af dem der gerne vil sætte lidt skub og gang i hudens kulør. En olie vil nemlig gøre din overflade på huden mere ensartet og derfor ikke bortreflektere solens stråler så nemt. Du vil altså nemmere og hurtigere optage solens stråler og dermed vil din hud hurtigere opleve kulør.