Whocopied.me

Cremer

Filter
Filtrer:

Sådan får du sund og smuk hud

Vegan Dermatologisk testet
Herre Starterkit
Herre Starterkit
DKK 499,95 Ikke på lager

Hvad er forskellen på Ecooking Dagcreme og Ecooking Natcreme?

De to cremer har hver sit formål. Dagcremen skal beskytte huden mod dagens snavs og udfordringer, mens natcremen skal give næring, så huden kan genopbygges i løbet af natten. Hvor dagcremen virker, når der er tryk på, skal natcremen virke, når der er ro på.

Dagcreme er en ansigtscreme, der giver din hud masser af fugt og pleje. Derudover mindsker den fine linjer og forebygger aldringstegn.

 Natcreme er en ansigtscreme, der sikrer en langvarig fugtbalance i din hud samtidig med, at den udglatter og reducerer fine linjer. Når du bruger den hver aften, vil den synligt reducere dybden af rynker i huden.

Anti Rødme Creme

Beroligende ansigtscreme, der effektivt modvirker rødme og irritation. God til sensitiv og uren hud.

Anti-Rødme Creme er fyldt med beroligende og nærende ingredienser, der på én gang fungerer, som et beskyttende filter over huden, suger fugt op til hudens øverste lag og udjævner hudens overflade. Cremens sammensætning skaber en udjævnende effekt, så huden fremstår blød samtidig med synlige linjer og porer reduceres.

Hvad er forskellen på ansigtscreme og bodylotion?

Ansigtscreme er oftest lavet modstandsdygtig i forhold til hverdagens skidt og snavs. Med vores Bodylotion fører vi filosofien og ingredienserne fra målrettet ansigtspleje ned på kroppen, så også den får effektiv pleje med resultater, der er til at få øje på. Bodylotion giver fugt og pleje til alle, men er særligt rettet mod dig, der vil have elasticiteten og gløden tilbage, og samtidig bekæmpe den slaphed, der kommer med alderen. Og så trænger den hurtigt ind i huden.