Whocopied.me

Barbering

Filter
Filtrer:

Røde knopper eller irriteret hud efter barbering?

Du har helt sikkert oplevet det før. Små røde knopper, kløende eller decideret smertefulde, efter barbering, hvor end på kroppen. Dette skyldes en betændelsestilstand i huden, hyppigere kendt som skægpest, som typisk opstår efter en form for hårfjerning såsom barbering.

Du kan dog, med lidt gode råd og øvelse, øge chancen for at undgå irriteret hud og røde prikker efter din barbering.

Skægpest – hvordan undgår du det?

Den nemmeste måde helt at undgå irriteret hud og røde knopper er ved slet ikke at barbere sig. Dette er dog for rigtig mange mennesker ikke en mulighed, så et andet godt råd er ikke at barbere sig alt for ofte, da dette vil give din hud tid til at hele og komme sig efter tidligere barbering.

Er du typen, der barberer dig ofte, er der stadig råd at hente for at undgå skygningerne af skægpest. Det handler i bund og grund om at passe på sin hud, og det er både før, under og efter barbering.

Man kan med fordel forberede sin hud på en barbering, dette kan bl.a. gøres med olie, som er med til at blødgøre både hud og hår, så barberingsprocessen forløber sig glat. På denne måde undgår du nemmere sår og gener på huden.

Det er efter barberingen også vigtigt at pleje barberingsområdet. Her anbefaler vi selvsamme olie som til barberingen. Påføring af vores Multi Olie efter barbering vil både pleje og fugte de udsatte områder og derved undgå, at huden bliver yderligere irriteret.

Endnu et vigtigt råd er aldrig at dele dit barbergrej med andre og altid sørge for, at det er rengjort. Dette vil hvert fald garantere, at du ikke bliver smittet med skægpest af andre.

Kan man barbere sit skæg uden barberskum?

Det kan du i hvert fald! Vores skæg- og kropsolie fungerer både før, under og efter barbering. Efter påføring vil olien trække ind i huden og blødgøre både hud og hår. På denne måde sikrer du en gnidningsfri barbering, og derved undgår du skægpest og indgroede skægstubbe.