Whocopied.me

Mød YOUNG - serien til den yngre hud

Inspiration til gaver

Leder du efter den helt rigtige gave til en ven eller veninde, der er lidt mere personlig end pengegaven?

Vi har flere gode ideer til, hvad du kan give dine nærmeste for at skille dig lidt ud blandt de andre gaver – på den helt rigtige måde, selvfølgelig.

Har du mødt YOUNG?

Serien YOUNG er lavet specielt til ung hud og gør det let for dig at finde rundt i hudpleje-junglen. Young består udelukkende af produkter uden parfume for at passe ekstra godt på din hud. Alle Young-produkterne har derfor en parfumefri-mærkning. 

Som teenager ændrer ens hud sig i mere eller mindre grad, fordi hormoner bliver produceret i hobetal. Disse hormoner giver urenheder, og det er bestemt ikke sjovt for en teenager at bøvle med. Derfor vil en gave, der kan bekæmpe og forebygge disse urenheder være en ideel gave til teenageren. Det vil være en gave, som vil vække glæde nu og i fremtiden - og samtidig fjerne en masse bekymringer hos teenageren.

De vigtigste hudplejetrin

At rense og fugt huden er de vigtigste trin i en god hudplejerutine. Men hvorfor? Rens fjerner snavs og støv, der ellers kan tilstoppe porerne, gå din hud på nerverne og give bumser. Efter rens er din hud klar til fugt (læs: ansigtscreme), som holder din hud glad og strålende.

Din hud vil gerne renses morgen og aften, men i en hektisk hverdag, har du måske kun tid til at gøre det en gang om dagen. Gør det om aftenen. Der sætter sig nemlig en del snavs på huden i løbet af dagen, som helst ikke skal have på din hovedpude.

Og sidst, men ikke mindst, er der et serum. Serummet skal på efter rens og før creme. Det er ikke nødvendigt på samme måde som rens og fugt, men mere prikken over i’et for din hud. Et serum er nemlig et tyndtflydende produkt, fyldt med aktive ingredienser, der trænger dybt ind i din hud og arbejder.

Målrettet pleje med masker eller scrub

Din hud vil også gerne forkæles med en maske eller scrub 1-2 gange om ugen. En maske arbejder målrettet på et bestemt behov. Det kan f.eks. være fedtet hud, tør hud eller urenheder. Og en scrub er god til alle hudtyper, da den fjerner døde hudceller, sætter gang i blodcirkulationen og giver din hud en smuk glød.

Først og fremmest virkning

Hele familien Young er først og fremmest udviklet for at gøre en forskel for din hud. Dernæst har vi tilføjet så mange naturlige og økologiske ingredienser som muligt, og så har vi fyldt produkterne i miljøvenlige emballager. Med andre ord passer produkterne både godt på din hud og vores miljø.

Peace

Kend Young på peacetegnet. Du finder tegnet på hele Young-serien, så du let kan identificere Young blandt resten af familien Ecooking.

Inspiration til hverdagen

Mere inspiration