Whocopied.me

Mød de syv første produkter

Tilbage til da det hele startede….

I 2014 gik Tina Søgaard ud på sit laboratorium og plukkede ingredienser ud til sig selv. Efter en skilsmisse var hendes hud blevet træt og trist, og dette blev startskuddet for Ecooking. I 2015 lancerede hun de syv første produkter, som hun startede med at lave i sit køkken. Netop de syv produkter er stadig en del af vores sortiment.

Her får du historien om de syv produkter:
Multi Olie, Super Serum, Peel Maske, Skintonic, Rensemælk, Dagcreme og Natcreme.

Dagcreme

Dagcreme giver din hud masser af fugt og pleje, der holder hele dagen. Samtidig arbejder den på dine fine linjer og forebygger aldringstegn. Den efterlader huden med en glattere og mere ensartet struktur og giver din hud frisk fylde.

VÆRD AT VIDE
: Dagcreme findes både med og uden parfume.

TIP
: For at give din hud et ekstra fugtboost, kan man med fordel bruge et serum under sin dagcreme, som er skabt til din huds behov.

Natcreme

Natcreme sikrer en langvarig fugtbalance i din hud, samtidig med at den udglatter og synligt reducerer dybden af rynker i huden. Fås både med og uden parfume

En natcreme har længere tid til at trænge ind i huden end en dagcreme, derfor har den ofte en federe konsistens og indeholder flere fugtgivende ingredienser. I vores natcreme finder du også ingredienser, som booster kollagenproduktionen, så din hud bliver fastere.

TIP: Giv gerne din natcreme assistance med et serum, som passer til din huds behov.

Rensemælk

Rensemælk renser din ansigtshud i dybden morgen og aften. Den indeholder økologisk solsikkeolie og økologisk glycerin, der beroliger, fugter og plejer. Fås både med og uden parfume

TIP: Husk at rense din hals og dit bryst, og sørg for godt med fugt på de samme områder. Vi har tendens til at glemme hals og bryst i vores rutiner, men det er faktisk ét af de steder, hvor vores hud ældes hurtigst.

Skintonic

Skintonic er forfriskende og opstrammende. Med sit høje indhold af E-vitamin, kan produktet skumme ved brug.

Anvend Skintonic i ansigtet for at fjerne overskydende snavs fra huden samt pleje og fugte efter du har renset din hud i dybden.

VÆRD AT VIDE: Skintonic fås også en parfumefri og allergivenlig version.

Peel Maske

Peel Maske er en super effektiv maske med peelende effekt, som opstrammer og udglatter din hud. Fås både med og uden salicylsyre

Peel Masken indeholder aktive ingredienser, der eksfolierer døde hudceller væk og sætter gang i celleproduktionen. Den retter op på linjer, rynker og pigmentpletter, mens den giver din hud et mere ensartet og friskere udtryk.

VÆRD AT VIDE: Brug den 1-3 gange i ugen. Start med 4-6 minutter og trap derefter langsomt op. Sørg altid for at rense den godt af og fugte huden efterfølgende.

Super Serum

Super Serum er et effektivt serum til dig, der er 35+. Det giver din hud et fugtboost og har en ekstremt høj anti-age virkning.

Super Serum giver din hud masser af glød og minimerer fine linjer og dybe fuger. Det strammer op, giver masser af fugt og indeholder effektive virkestoffer som Argireline.

TIP: Få en ekstra god virkning af Super Serum, hvis du bruger den i kombination med Ecooking Derma Ruller, der får serummet til at trænge dybere ind i huden.

Multi Olie

Multi Olie er et multiprodukt, som består af en blanding af unikke, multifunktionelle, økologiske olier. Brug den f.eks. til afrensning af huden og makeup, barbering, hårkur, massageolie, neglebåndspleje, fodbad og karbad. Multi Olie fås med og uden duft.

TIP: Multi Olien er også yderst lækker at bruge som bodylotion, hvis din hud trænger til et godt fugtboost. Bland et par dråber i din foretrukne creme eller påfør den på fugtig hud, så tørrer den hurtigt ind og efterlader ikke din hud fedtet. 

Køb de syv familiemedlemmer

Dyk ned i vores univers