Whocopied.me

1 olie, 9 funktioner

Vi er vilde med multiprodukter, der – som navnet antyder – kan bruges til flere ting i hverdagen og dermed gøre alting ldt nemmere. Med vores Multi Olie af 100% koldpressede økologiske olier er du beredt på lidt af hvert. Husk altid at fugte med vand, inden du bruger olien. Vandet er nemlig med til, at olien trænger ind i din hud.


1. Fugt til huden

Når du er færdig med dit bad, er Multi Olie en nem og effektiv måde at give fugt til hele din krop på et øjeblik. Duptør din krop og smør olien ind på din fugtige hud.


2. Makeupfjerner og rens

Fugt sit ansigt med vand, kom olie på en fugtet vatrondel og rens øjenmakeup af. Tag endnu en vatrondel og rens huden i hele ansigtet på samme måde.


3. Barbering - til både mænd og kvinder

Om det er hår på kroppen eller i ansigtet, du skal barbere væk, kan du bruge olien i stedet for barberskum – også til intimbarbering. Fugt din hud med vand, smør det område, du vil barbere, ind i olie, og lad den trænge ind i 10-20 sekunder. Det blødgører hårene og gør din hud klar til skraberen. Når du har klargjort din hud med olie, slipper du efter barbering for ubehageligheder som skægpest, indgroede hår og røde knopper. Smør også huden med olie som pleje efter barbering og afslut med at fugte din hud med en dagcreme.


4. Fugt og glans til tørre lokker

Kom lidt olie i hænderne og stryg henover dit hår, når det er fugtigt efter badet, fra hovedbunden til spidserne. Saml til sidst spidserne og kram resten af olien ind.


5. ... og til tør hovedbund

Produkter, hårtørring, vind og vejr kan altsammen bidrage til at udtørre din hovedbund, så den bliver tør og skællet. En sund hovedbund giver sundt hår, så giv din hovedbund en oliekur indimellem, så den er godt fugtet. Fugt dit hår med vand og fordel olien med fingerspidserne i hovedbunden, massér den ind, og lad den virke i et kvarters tid eller natten over, inden du vasker håret. Skum shampoo op med vand i hænderne og gnid det ind i det oliebehandlede hår, så er det langt nemmere at få vasket olien ud. Hvis du vælger at sove med olien i håret, er det en god idé at bruge et ekstra hovedpudebetræk, som ikke er sart.


6. Til massage

Når du bruger olien til massage, slår du to fluer med ét smæk: Du får fugtet din hud og løst op for spændinger. Når du bruger olien som massageolie, behøver du ikke at fugte huden først.


7. Base til bodyscrub

Bland din olie med badesalt i forholdet 1:1, og du har en skøn og fugtgivende bodyscrub, som gør din hud blød og gennemfugtet.


8. Til bad og fodbad

Et karbad eller fodbad i fred og ro er ren selvforkælelse, ja, nærmest terapi. Med olien i vandet får din hud fugt, mens du nyder, og i fodbad blødgører olien den tørre hud, som derefter er nemmere at komme af med.


9. Til babyer og børn

Når du vælger den parfumefri Multi Olie, kan du trygt og roligt bruge den til bad og pleje af de mindste – fra de små babyer til de større børn.

Inspiration til hverdagen

Mere inspiration