Whocopied.me

Sådan får du sund og smuk hud

Sund, frisk og velplejet hud skal være for alle – og det skal være nemt og hurtigt.

Vores filosofi er, at du ikke skal bruge mere end et minut hver morgen, et minut hver aften og 10 minutter til ekstra pleje i løbet af en uge. Det kræver ganske få rutiner, hvoraf de to vigtigste er rens og fugt. Hvis du kun kan overskue to trin i din rutine, så lad det være dem. Og så kan du bygge oveni efter behov.


Trin 1: Rens

Du kan bruge al den skønne hudpleje i verden, men den vil ikke have den optimale effekt, hvis din hud ikke er ren. Derfor er afrensning af dit ansigt hver morgen og hver aften helt afgørende, uanset hvilken hudtype du har. Hvis du synes, det er lige lovlig meget rens, så vælg at rense om aftenen. Det er nemlig vigtigt, at du renser din hud for alt det, der har sat sig på din hud i løbet af dagen i form af makeup, forurening, snavs og fedt. På den måde får din hud lov at ånde og regenerere natten over.

Hvis du har tør hud, skal du vælge rensemælk og derefter en skintonic for at lukke porerne. Har du fedtet hud, skal du gå efter rensegel, som både renser og har indbygget fugt.


Trin 2: Fugt

Uanset hvilken hudtype du har, skal din hud have fugt både morgen og aften. Derfor er en god dagcreme essentiel om morgenen og en god natcreme om aftenen. Hvis du er ung, behøver du ikke en natcreme, men kan vælge en lettere 24 Timers Creme, som særligt er velegnet til yngre og sart hud, men stadig giver masser af fugt.


Trin 3: Hjælp til særlige behov

Vi har hver især forskellige behov til vores hud. Derfor kan du med fordel vælge at sætte endnu et trin på din daglige rutine, så du kan målrette din hudpleje specifikt til de behov, din hud har.

Tør hud: Gå efter et serum, der forebygger og bekæmper linjer. Brug om dagen fx et serum med et højt fugtniveau som Fugt Serum, der giver din hud masser af fugt uden at fedte. Hvis din hud har brug for et opbyggende boost, kan du tage en kapselkur i to måneder, hvor du om aftenen påfører en kapsel Retinol-boostende serum med A-vitamin, der reducerer linjer omkring øjne og mund.

Linjer: Ingen har lyst til at have linjer i ansigtet, så forebyg og bekæmp dem med et serum, som glatter linjerne ud og forebygger, at nye får for hårdt fat. Giv din hud en boostende kur med et opstrammende serum som vores Stram Op-serum, der har en naturlig botox-effekt og øjeblikkeligt giver din hud et mere ensartet og fyldigt udseende. Massér indholdet af en kapsel i ansigtet og på halsen og brystet hver morgen. Du kan også tage en to måneders kur, hvor du hver aften tilføjer et serum, der fugter, strammer op og giver skøn glød.

Tendens til rødmen: Hvis du har sart hud og tendens til rødmen, skal du bruge en creme, der beroliger og nærer din hud. Anti-Rødme Creme er oplagt for dig, der har fedtet hud, rødmende rud, acneramt hud og blussende hud. Men vær opmærksom på, at hvis du ikke har en af de nævnte hudtyper, vil Anti-Rødme Creme tørre din hud ud. En af de aktive ingredienser i cremen er kinesisk svamp, som suger betændelsestilstande op af huden, og den har været brugt i århundreder i kinesisk medicin. Brug Anti-Rødme Creme på de ramte områder morgen og aften efter rens. Indeholder et miks af ingredienser som kamille, Poria cocos og Phragmites kharka, som tilsammen er løsningen for dig med rødmende, stresset og/eller acne-ramt hud.

Acne: Først og fremmest er det vigtigt at slå fast, hvilken type acne, du har – om den er fedtet eller tør. Hvis du har fedtet acne, kan du supplere din ansigtscreme med et serum, der er målrettet mod acne, fx vores Acne Serum. Den forhindrer bakterier i at trives på din huds overflade og er særligt udviklet til fedtet acne.

Har du derimod tørhedsacne, anbefaler vi, at du supplerer din ansigtscreme med Vitamin Boost eller A-vitamin Serum.

Et ekstra tip er, at du vender din hovedpude hver aften, da bakterier kan leve i 18 timer. Dermed sørger du for, at du ikke får bakterierne tilbage på din hud.

Inspiration til hverdagen

Inspiration til hverdagen