Få gløden tilbage i din vintertør hud

Kulde, blæst, kunstig varme fra radiatorer – der er mange ting ved vinteren, der er barske løjer for din hud. Derfor går mange rundt med en grålig tone og knastør hud, men det kan du heldigvis slippe af med, hvis du følger fire nemme trin.

Trin 1: Skrub

Det virker måske ikke oplagt at skrubbe på tør hud, som har det hårdt nok i forvejen. Men faktisk er det første step til at få gløden og fugten tilbage. Når du skrubber de døde hudceller af, sætter du gang i blodcirkulationen, hvilket i sig selv giver liv til dit ansigt. Med de døde hudceller af vejen har de følgende trin langt bedre vilkår for at virke. Ansigtsscrubben indeholder en række nærende olier, som virker som en fugtmaske, så det er en god idé at lade scrubben sidde 5-10 minutter, inden du begynder at skrubbe.

Trin 2: På med masken

En fugtmaske bør være på din ugentlige rutine, fordi den på én gang giver et ordentligt skud fugt, som vintertør hud tørster efter. Lad masken virke i mindst 10 minutter og gerne natten over. Hvis din hud er særligt tørstig, kan du sagtens bruge masken flere gange om ugen i et par uger.

Trin 3: 2 doser serum om dagen

Alt efter temperament og hud kan serum bruges en eller to gange om dagen (morgen og/eller aften efter rens). Tag et par uger, hvor du bruger et fugtserumbåde morgen og aften, så din hud rigtig bliver fyldt op med fugt.

Trin 4: Fugt og frisk op i løbet af dagen

Forkæl din hud med et skud fugt i form af en fugtgivende skin tonic, som du kommer på en fugtig vatrondel og kører over dit ansigt. Brug den efter behov og lyst i løbet af dagen, fx når du sidder foran computeren eller er på farten.

Mere inspiration

NU KAN DU BOOKE TID TIL EN GRATIS, PERSONLIG HUDPLEJEVEJLEDNING

Mangler du tips til en god hudplejerutine, eller har du brug for hjælp til at…..

Læs mere

Lav din egen maske med Ecooking

Vi kan alle bruge lidt selvforkælelse fra tid til anden og en god måde at…..

Læs mere

Tina og Sarah fortæller om Ansigtsmist/skintonic

Se Tina Søgaard, stifter og ejer af Ecooking, sammen med Sarah Grünewald forklare hvordan du…..

Læs mere