Sart, rødmende, acneramt og fedtet hud?

“Rødme i huden, sammen med acne, er et af de hyppigste problemer, jeg møder, når jeg er ude og holde foredrag og taler med folk om deres hudproblemer”
– Tina Søgaard.

Du er bestemt ikke alene, hvis du lider af rødmende, sensitiv, acneramt og fedtet hud. En varig løsning på den sarte hud starter med den rigtige hudpleje.
Anti-Rødme Cremen er en lindrende creme, der effektivt reducerer hudirritation, mens den nænsomt modvirker rødme – og den er derfor perfekt til dig, som har problemer med rødme i huden, acne og sensitiv hud.

Cremen indeholder bl.a. den beroligende svamp Poriacocos, som er en fedt absorberende svamp – den stammer oprindelig fra den gamle kinesiske lægekunst, som i generationer har brugt denne svamp i traditionel kinesisk medicin.
I dag er svampen Poriacocos blevet almindeligt accepteret i moderne medicin, som behandling af betændelse med aktive ekstrakter.

Derudover indeholder cremen også kamille, som er stærk anti-inflammatorisk og rigtig god til sensitiv, acneramt og fedtet hud. Begge ingredienser virker dulmende, inflammationsbekæmpende og beroligende på huden, samtidig med, at cremen hjælper med at mindske rødme. Cremen er nem at arbejde med og trænger hurtig ind i huden, så du kort tid efter, kan lægge makeup. Den kinesiske svampe har en fedt absorberende og matterende virkning, som også er god, hvis din hud skinner og har tendens til at fedte.

Mere inspiration

Lav din egen maske med Ecooking

Vi kan alle bruge lidt selvforkælelse fra tid til anden og en god måde at…..

Læs mere

Tina og Sarah fortæller om Ansigtsmist/skintonic

Se Tina Søgaard, stifter og ejer af Ecooking, sammen med Sarah Grünewald forklare hvordan du…..

Læs mere

Tina og Sarah fortæller om Ansigtsscrub

Se Tina Søgaard, stifter og ejer af Ecooking, sammen med Sarah Grünewald forklare hvordan du…..

Læs mere