Tina og Sarah fortæller om Serum

Se Tina Søgaard, stifter og ejer af Ecooking, sammen med Sarah Grünewald forklare, hvordan du kan bruge serum i din daglige hudplejerutine.


HVAD ER ET SERUM?

Et serum er et koncentrat af aktive ingredienser, der går ind og booster huden. Du påfører et serum på nyrenset hud for, at produktet kan trænge ind i dybden. På trods af den tyndtflydende konsistens, så har et serum en stærk virkning. Det skyldes, at et serum er udviklet til bestemte behov, problemer og ønsker. Vi har på nuværende tidspunkt fire forskellige serum, som har fokus på at behandle forskellige hudproblemer.


FUGT SERUM

Vores Fugt Serum er udviklet til alle hudtyper og aldre. Fugt Serum tilfører fugt til huden og booster hudens fugtbalance gennem et højt indhold af hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et proteinstof, som naturligt findes i kroppen. Med alderen vil kroppen miste det naturlige indhold af hyaluronsyre og samtidig producere mindre og mindre. Det er bl.a. denne proces, der resulterer i fine linjer og rynker, da huden mister sit naturlige fugtboost.

Når du bruger Ecooking Fugt Serum får huden et fugtboost uden, at huden bliver fedtet. Hyaluronsyre binder vandet i huden og arbejder dybt i huden. På den måde bliver din hud gennemfugtet, får øget elasticitet og et strålende udtryk.


ACNE SERUM

Acne Serum har et højt indhold af salicylsyre, der forhindrer bakterier i at trives på hudens overflade. Salicylsyren i Acne Serum renser og desinficerer huden og kan bruges på både fedtet og tør acne. Fedtet acne er betændt hud, som fedter, hvor tør acne er hud som kan syne flaget og udtørret. Acne Serum kan anvendes af begge typer af acne hud, da den renser bakterier væk fra hudens overflade. Den kan også reducere synligheden af forstørrede porer. Med alderen kan vores porer blive større grundet ophobet snavs og skidt, hvilket giver fordybninger i hudens struktur – som vi i daglig tale kalder forstørrede porer. Du kan anvende Acne Serum i hele ansigtet eller bruge den som spotbehandling af urenheder.


SUPER SERUM

Super Serum er et effektivt serum, der er udviklet til dig, som er over 35. Serummet har en høj anti-age virkning, men kan også sagtens bruges på yngre hud som en fugtbooster – til at forebygge fine linjer.

Super Serum har en høj koncentration af hexapeptide-8 – som omtales som naturens botox. Hexapeptide-8 virker målrettet på at binde fugten i huden, opstramme og minimerer fine linjer og rynker.


VITAMIN BOOST

Vitamin Boost er fyldt med E-vitamin, der er en kraftig antioxidant, som styrker hudens forsvar og beskytter den. E-vitamin har en helende effekt på huden. Serummet er udviklet til dig, der har brug for en reparerende effekt og en høj fugttilførsel. Den helende effekt er effektiv til tør hud, som aftersun ved solskoldning eller til at blødgøre sår og ar, så du opnår et endnu flottere resultat.


HVORDAN BRUGER DU SERUM TIL ANSIGTET?

Inden du påfører dit serum, er det vigtigt, at du får renset huden. På den måde gør du huden mere modtagelig overfor optagelsen af de aktive ingredienser i serummet. Påfør et par pump serum til hele ansigtet og dup forsigtig på huden. Du kan påføre dit serum i hele ansigtet eller på udvalgte områder, hvor din hud har brug for ekstra hjælp.


Serum er et tyndtflydende produkt, der har en stærk virkning. Det absorberes hurtigt i huden uden at efterlade den fedtet. Du kan fordele serum i hele ansigtet, på halsen og brystet. Hvis du bruger dit serum på halsen skal du påføre det i en opadgående bevægelse. I stedet for at trække huden ned, kan du stimulere huden til at forblive fastere ved den opadgående bevægelse.

Efter, at du har påført serum påfører du din ansigtscreme for at optimere fugten i hudens overflade og beskytte huden. Dit serum er nemlig målrettet mod nogle bestemte hududfordringer og kan derfor ikke erstatte din dag- eller natcreme.

Inspiration til hverdagen

Bruger du Kemiluppen? Og hvad betyder kolberne egentlig?

Hvad vil det sige, at et produkt har en a-kolbe, b eller c-kolbe? Og hvordan afgør Kemiluppen, hvordan et produkt skal bedømmes?

LÆS MERE

LAV DIN EGEN MASKE MED ECOOKING

Vi kan alle bruge lidt selvforkælelse fra tid til anden og en god måde at…..

LÆS MERE

TINA OG SARAH FORTÆLLER OM ANSIGTSMIST/SKINTONIC

Se Tina Søgaard, stifter og ejer af Ecooking, sammen med Sarah Grünewald forklare hvordan du…..

LÆS MERE