Tina og Sarah fortæller om Serum

Se Tina Søgaard, stifter og ejer af Ecooking, sammen med Sarah Grünewald forklare hvordan du skal bruge serum i din daglige hudplejerutine.

Hvad er et serum?

Et serum er et koncentrat af aktive ingredienser. Dette vil gå ind og booste huden. Et serum påføres på en nyrenset hud for, at produktet kan trænge ind i dybden. På trods af den tyndtflydende konsistens, så har et serum en stærk virkning. Dette er på baggrund af, at de er udviklet til bestemte behov, problemer og ønsker. Ecooking har udviklet 4 varianter af serum til deres kunder for at imødekomme et bredt udstræk af hud problematikker.

Fugt serum

Vi har udviklet vores fugtserum, der er anvendelig til alle hudtyper og alle aldre. Af navnet tilfører og booster serummet fugt til huden gennem et højt indhold af hyaluronsyre. Syren er et proteinstof, der naturligt er at finde i kroppen. Med alderen vil det naturlige indhold nedsættes, og kroppen vil producere mindre og mindre. Det vil resultere i fine linjer og rynker, samt huden vil optræde tør.

I anvendelsen af Ecooking fugtserum vil huden få et fugtboost uden, at huden bliver fedtet til. Hyaluronsyre binder vandet i huden, og der vil arbejdes i hudens dybde. Dette vil skabe en gennemfugtet hud med øget elasticitet og et strålende udtryk.

Acne serum

I acne serummet er der et højt indhold af salicylsyre, som forhindrer bakterier i at trives på hudens overflade. Det er med til at rense og desinficere i tilfælde af urenheder. Den er anvendelig til både våd og tør acne. Den våde acne er den betændte hud, hvor den tørre acne ses som flaget og skorpet hudområder. Acne serummet er dog anvendelig i begge forbindelser, da den renser bakterierne væk.

Den kan endvidere bruges i tilfælde af udvidet porer. Specielt med alderen kan det være en problematik, der kan skabe store huller og fordybelser i huden. I alle tilfælde vil acne serummet kunne anvendes i hele ansigtet eller på mindre områder efter behov.

Superserum

Superserum er et effektivt serum, der er udviklet til jer, som er over 35. Det har dog ingen betydning med alderen, hvis man blot er ude efter en fugtbooster. Serummet har dog endvidere en høj anti-age virkning. Det er det serum, der giver huden det ekstra, som den har brug for.

Der er en høj koncentrat af hexapeptide i superserum, der er en naturligt komponent til huden. Det virker målrettet og strammer huden op. I anvendelsen vil man opleve en høj fugtbinder, der minimerer fine linjer og dybe fuger. Den indeholder aktive stoffer, der over tiden vil få musklen til at slappe af og give en effekt.

Vitamin boost

Serummet vitaminboost er fyldt med E-vitamin, der er en kraftig antioxidant, som styrker hudens forsvar og beskytter den. E-vitamin har en helende effekt på huden. Serummet er udviklet til alle, der har brug for en reparerende effekt og en høj fugttilførsel.

Den helende effekt er anvendelig i tilfælde af tør hud, solskoldning eller eventuelle sår. Serummet vil blødgøre såret og skabe et flot resultat.

Hvordan bruger man serum til ansigtet?

Den optimale anvendelse af et serum sker ved påføringen af produktet på en gennem renset hud. Dette vil gøre huden mere modtagelig over for optagelsen af ingredienserne. Serummet påføres i en rimelig mængde, der består af 2-3 dråber til hele ansigtet. Serummet kan påføres i hele ansigtet eller blot på udvalgte områder alt efter behov.

Serummet har en effektiv effekt, og det vil hurtigt absorberes i huden uden at efterlade den fedtet ved den rette mængde. Påføringen kan med fordel fordeles på både ansigtet, halsen og brystet. På halsen arbejdes der opad for det bedste resultat. Efter påføringen skal der tilføres en ansigtscreme for at få den rigtige beskyttelse. Dette er på baggrund af, at serummet er udviklet til specifikke problematikker. Derfor giver det heller ikke den nødvendige beskyttelse eller fugtbinding som en creme.

Mere inspiration

Tina og Sarah fortæller om Ansigtsmist/skintonic

Se Tina Søgaard, stifter og ejer af Ecooking, sammen med Sarah Grünewald forklare hvordan du…..

Læs mere

Tina og Sarah fortæller om Ansigtsscrub

Se Tina Søgaard, stifter og ejer af Ecooking, sammen med Sarah Grünewald forklare hvordan du…..

Læs mere

Tina og Sarah fortæller om Derma ruller

Se Tina Søgaard, stifter og ejer af Ecooking, sammen med Sarah Grünewald forklare hvordan du…..

Læs mere