Sarah Grünewald anbefaler

Sarah Grünewald er ambassadør for Ecooking. Hun er et velkendt ansigt på dansk TV – hun er umiddelbar, ærlig og har en god portion humor – og så er hun også lidt afhængig af Ecooking.

Tina Søgaard fortæller om samarbejdet med Sarah Grünewald:
“Jeg ville rigtig gerne have en ambassadør, som folk kunne identificere sig med, og som var super naturlig og nede på jorden. Mine døtre kendte Sarah fra en TV-serie og synes hun var super sej. Jeg selv, havde også set hende på TV, samt kendte hende for hendes ærlighed ift. rollen som mor. Udover at være utrolig smuk, er Sarah også ‘uperfekt perfekt’, tør være sårbar, bund ærlig og ikke selvhøjtidig – hvilket passer perfekt til min vision med Ecooking.”

Sarah fortæller om sin ‘Ecooking-afhængighed’:
“Jeg mødte Tina første gang for snart 2 år siden, og min hud er mig evigt taknemmelig for det møde. Jeg er jo blevet mor og det slider altså lidt på huden, med manglende søvn og en aktiv baby. Der har Ecookings produkter virkelig være min lifesaver! De er bare fyldt med så mange gode ingredienser og det, at de er naturlige og økologiske er et kæmpe plus for mig, især efter jeg er blevet mor. Jeg kan med god samvittighed lege med Louis, min søn, efter, at jeg har smurt mig ind i Multi Olie, eller bruge Alt I En Balmen på hans røde babynumse.

Ecookings produkter har også givet min hud i ansigtet, den glød, jeg manglede pga. for lidt søvn, og lange arbejdsdage. Hvis jeg kun skulle vælge ét produkt fra Ecooking, så blev det uden tvivl min Fugtmaske. Den er perfekt til lige at give min hud et boost af liv, når den ser ekstra trist og grå ud, eller hvis jeg har haft en lang nat, og efterfølgende tidlig morgen med Louis, min søn.
Min hud har generelt, nok grundet mit job, brug for masser af fugt – og så er det jo heller ikke nogen hemmelighed, at jeg også bliver et år ældre hvert år. Jeg vil rigtig gerne være en, af de der kvinder, som ældes med ynde – men jeg vil også gerne hjælpe den proces lidt på vej. Derfor bruger jeg Stram Op Kasplerne, da de er super gode til at reducere dybden af mine begyndende fine linjer, og har en lækker opstrammende- og primer effekt på min hud. Derudover har jeg den, synes jeg selv, bedste søndags-treatment, som kan hjælpe min hud til at ældes med ynde.”

Mere inspiration

Lav din egen maske med Ecooking

Vi kan alle bruge lidt selvforkælelse fra tid til anden og en god måde at…..

Læs mere

Tina og Sarah fortæller om Ansigtsmist/skintonic

Se Tina Søgaard, stifter og ejer af Ecooking, sammen med Sarah Grünewald forklare hvordan du…..

Læs mere

Tina og Sarah fortæller om Ansigtsscrub

Se Tina Søgaard, stifter og ejer af Ecooking, sammen med Sarah Grünewald forklare hvordan du…..

Læs mere