Whocopied.me
Hand creme foto

Sådan får du velplejede hænder

Man siger, at dine hænder er dit visitkort, og du udsætter dine hænder for alskens strabadser i løbet af hver dag. Så det gælder om at pleje dem for at holde dem sunde og velplejede.

TRIN 1: SKRUB

Opvask, håndvask, rengøring, vind og vejr. Dine hænder er udsatte i stort set alt, hvad du gør i løbet af dagen, og det sætter sine spor. Første trin til velplejede hænder er, at du – efter du har vasket hænderne – giver dem en skrubbetur med en blanding af badesalt og Multi Olie i forholdet 1:1. Kombinationen af de to fjerner døde hudceller og giver samtidig fugt.

TRIN 2: INTENSIV FUGTKUR

Giv ru og tørre hænder en kærlig kur ved at smøre hænder, neglebånd og håndled ind i en fugtgivende håndcreme eller en ekstremt fugtgivende balm som Alt I Én Balm inden sengetid, så den har mange timer til rigtig at suge ind i huden. Det kan godt give en noget fedtet fornemmelse, så du kan med fordel tage et par bomuldshandsker på, hvilket også får de fugtgivende egenskaber til at trænge endnu bedre ind.

TRIN 3: DEN DAGLIGE PLEJE AF HÆNDER OG NEGLEBÅND

Gør det til en vane at bruge håndcreme flere gange om dagen, så du følger trop med håndvask og andre belastninger for huden. Hvis du er meget på farten, er det oplagt at have din håndcreme med i håndtasken, for den gør ikke meget gavn på badeværelseshylden, hvis du er ude i verden. Hav også en Alt I Én Balm i en lille størrelse enten i tasken eller på natbordet. Med den kan du smøre neglebånd og tørre pletter, så du altid ser velplejet ud, og så er den i øvrigt en life saver til alt fra tørre pletter, brandsår og sprukne læber.

TRIN 4: BLID HÅNDVASK OG OPVASK

Gør det til en vane at bruge en mild og plejende håndsæbe og et mildt opvaskemiddel, som ikke udtørrer dine hænder. Og brug gerne altid en håndcreme, når du har vasket hænder eller vasket op.

Inspiration til hverdagen

-50%
Håndsæbe 01 500 ml
Håndsæbe 01 500 ml

DKK 69,50 DKK 139,00


-60%
Håndsæbe 02 500 ml
Håndsæbe 02 500 ml

DKK 55,60 DKK 139,00


-20%
Multi Shampoo 250 ml
Multi Shampoo 250 ml

DKK 135,20 DKK 169,00


-20%
Dagcreme 50 ml
Dagcreme 50 ml

DKK 231,20 DKK 289,00


-35%
Rensegel 200 ml
Rensegel 200 ml

DKK 129,35 DKK 199,00
Mere inspiration

Bruger du Kemiluppen? Og hvad betyder kolberne egentlig?

Hvad vil det sige, at et produkt har en a-kolbe, b eller c-kolbe? Og hvordan afgør Kemiluppen, hvordan et produkt skal bedømmes?

LÆS MERE

LAV DIN EGEN MASKE MED ECOOKING

Vi kan alle bruge lidt selvforkælelse fra tid til anden og en god måde at…..

LÆS MERE

TINA OG SARAH FORTÆLLER OM ANSIGTSMIST/SKINTONIC

Se Tina Søgaard, stifter og ejer af Ecooking, sammen med Sarah Grünewald forklare hvordan du…..

LÆS MERE