VÆRD AT VIDE

VIDSTE DU, AT...

...Størstedelen af vores familiemedlemmer fås både med og uden duft?

De produkter der er uden duft, bærer en parfumefri-mærkning – hvis denne mærkning har en brun baggrund findes produktet også med duft og har mærkningen en hvid baggrund, kan du kun få produktet uden duft.

“Alle produkter til den daglige hudplejerutine er lavet både med og uden duft. Jeg synes nemlig, det er vigtigt, at du kan få den nødvendige hudpleje, uanset om du foretrækker duft eller ej. Derfor er langt de fleste specialprodukter også parfumefri, så de er tilgængelige for så mange som muligt – en vigtig del af Ecookings DNA.” – Tina Søgaard, stifter og indehaver.

Psst! En række af vores duftende familiemedlemmer kommer i år uden duft og bliver i samme omgang AllergyCertified. Det gælder Showergel, Rensemælk, 24 Timers Creme, Fugtmaske og Stram Op Serum.

OBS! Æteriske olier kan indeholde allergener, så hvis du er allergiker, vil vi altid anbefale dig at vælge vores parfumefri serie. Vi arbejder på at kunne tilbyde alle vores produkter uden duft. Har du sart eller sensitiv hud, kan du med fordel kigge efter Allergy Certified eller A-kolbe certificeringen på vores produkter.

Du kan se alle vores Parfumefri produkter ved at klikke HER.