Velkommen til Håndrensegel 02

Vi kunne d. 17. marts 2020, efter 18 måneders produktudvikling, endelig introducere jer for vores nyeste familiemedlem, Håndrensegel 02. Vi har efterfølgende modtaget en del reaktioner på dette produkt, og derfor føler vi, det er på sin plads at forklare tanken bag håndrensegelen. Først og fremmest vil vi gerne beklage, at nogen har den opfattelse, at vores kommunikation omkring produktet har været misvisende – det har bestemt ikke været meningen at vildlede nogen eller påstå, at dette produkt kan noget, det ikke kan. Derfor vil vi også være ekstra opmærksomme på, hvordan vi kommunikerer omkring nye produkter i fremtiden.

Håndrensegelen er en del af vores hudplejeserie, og derfor har vi fokuseret på, at den indeholder ingredienser, der skal til for at pleje, fugte og rense hænderne, når du ikke har mulighed for at vaske hænder. I udviklingen af vores Håndrensegel har vi arbejdet ud fra retningslinjer, der er udstukket af WHO (World Health Organization). Ecooking leverer nemlig varer til hele verden, og derfor har vi valgt at følge den europæiske standard, for denne type produkter. Dertil anbefaler Centers for Disease Control & Prevention altid at vaske hænder med vand og sæbe, når det er muligt, da håndvask reducerer mængden af alle typer bakterier og kemikalier på hænderne – men hvis sæbe og vand ikke er tilgængeligt, kan et håndrensemiddel hjælpe dig med at undgå at blive syg og sprede bakterier til andre.

Når det er sagt, så er det vigtigt for os at understrege, at vores Håndrensegel 02 ikke er lavet som en desinficerende håndsprit, da formålet som nævnt er at rense, pleje og fugte.

Vi anbefaler, ligesom Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut, at man vasker sine hænder grundigt og følger de regler, som er udstukket af myndighederne.

God dag
Tina Søgaard
Team Ecooking

 

Links:
sundhed.dk