💚 Mor er den bedste i verden 💚

Anden søndag i maj er en dag, de fleste mødre – måske i hemmelighed – ser frem til. Det er nemlig den dag, vi fejrer Mors Dag og hylder alle de skønne mødre og alt det, de har givet os. For kvinden, der har båret os under sit hjerte og holdt os i hånden gennem livet, fortjener både påskønnelse, anerkendelse og en dag, der er dedikeret til dem.

Mors Dag er ikke noget nyt fænomen

Den blev opfundet allerede i 1872 af den amerikanske forfatter og kvindevalgretsforkæmper Julia Ward Howe. Dengang var ideen, at dagen skulle hylde både mødres arbejde og fred, men siden er dagen blevet forbeholdt fejringen af mødre verden over.

Første gang Mors Dag blev fejret i Danmark var i 1910, hvor baptistmenigheden i Rønne inviterede til fejring af ‘Moders Dag’, og snart efter opstod initiativer til at samle penge ind til krigsenker og mødre, der havde mistet en søn i krig. Efter Anden Verdenskrig begyndte man i stedet at samle penge ind til Mødrehjælpen.

I dag er Mors Dag stadig en fejring af mødre og deres arbejde verden over, men det er også en dag, hvor vi hver især får en anledning til at forkæle vores egen mor – eller en anden mor, vi synes har brug for anerkendelse. 

Så husk at finde en lille ting, der vil bringe glæde hos den mor, du vil fejre. Og husk også at give dig tid til at skrive et kort, hvor du fortæller, hvorfor du har lyst til at fejre hende. Med andre ord: Spred kærligheden hver dag, men især til mor på søndag.

Vi har her fundet forslag til en lækker Mors Dag-gave på alle budgetter. Kan købes hos en af vores forhandler.

Under 100 kr.

Alt I Én Balm 30 ml, 99 kr. 

Under 200 kr.

Body Lotion 300 ml, 199 kr.

Under 300 kr.

Peel Maske 50 ml, 269 kr. 

Under 400 kr.

Hals- & Decolleté Creme 50 ml, 389 kr.

Mere inspiration

Husk Fars Dag 💚

Mors Dag kender alle, og det var da også den mærkedag, der blev introduceret først……

Læs mere

Tina og Sarah fortæller om Ansigtsmist/skintonic

Se Tina Søgaard, stifter og ejer af Ecooking, sammen med Sarah Grünewald forklare hvordan du…..

Læs mere

Tina og Sarah fortæller om Ansigtsscrub

Se Tina Søgaard, stifter og ejer af Ecooking, sammen med Sarah Grünewald forklare hvordan du…..

Læs mere