Whocopied.me

Contour

Filter

Filtrer:
Vegan Parfumefri-dk Dermatologisk testet
Contour Kit
Contour Kit

Ikke på lager


Contour


Hvad er contour?

Contouring er en teknik, hvor du ved hjælp af mørke og lyse makeup-nuancer markerer og former dit ansigt og dets træk. Ved hjælp af contouring kan du præcist fremhæve de sider af ansigtet, som du vil have fokus på.

Du placerer skygge, altså en mørk farve, der, hvor du vil definere. Eksempelvis lige under kindbenet og ud mod æblet af kinden. En lysere farve placeres der, hvor du har noget, du gerne vil fremhæve. Det kan fx være på kindbenet over den mørkere farve.

Hvordan laver jeg contouring?

Det er vigtigt altid at starte med en fugtet hud og herefter en smule foundation som base. Vær’ opmærksom på din ansigtsform, så du kun lægger din contour, hvor det netop giver mening for dig.

For at fremhæve dine kindben, skal du vælge en farve, der er et par nuancer mørkere end din egen hudfarve. Derudover skal den være mat og kold, da det er det mest neutrale. Læg din contour lige under kindbenet og ud mod æblekinden – stop her, da det ellers kan komme til at se snavset ud.

Det er vigtigt at bruge de rette pensler, og at dine penselstrøg bevæger sig opad. Penselstrøgenes retning er vigtig, for at makeuppen ikke kommer til at sidde for langt nede på ansigtet. Din børste må ikke være for lille, da det så kan være svært at blende kanterne ordentligt ud. Pas også på med at komme for meget pudder på børsten, da det gør det makeuplooket sværere at styre.

Hvis du gerne vil have din pande til at virke mindre, fremhæve dit kæbeparti eller få din næse til at se smallere ud, så er contour også vejen frem.

For at få din pande til at syne mindre, skal du lægge mørkere pudder rundt i hårgrænsen med en større børste og små bevægelser. Hvis du vil gøre dit ansigt slankere, kan du med fordel gøre din kæber skarpere. Her kan du bruge samme store børste til at placere pudderet under kæbebenet. Med en mindre pensel kan du markere din næse ved at lægge lidt mørk pudder på begge sider af næsebenet.

Din highlighter er med til at få de højeste punkter i ansigtet til at stå mere frem – det kan være en lys pudder, concealer eller en decideret highlighter. Det er bedst at bruge en mindre børste til at highlighte, så du er i fuld kontrol over produktet. Highlighteren skal placeres på kindbenet over din contour.

Placer også gerne highlighter på næseryggen og buen over din øverste læbe – det får din overlæbe til at virke større.

Det er vigtigt hele tiden at tone og blende farverne ud undervejs, så du undgår kanter i dit look.

Husk først at lægge mascara, øjenskygge og lignende, når du er helt færdig med din contouring.

Hvilke produkter skal jeg bruge?

I Ecookings Contour Kit er alt, som du kunne have brug for til contouring. Sætter består af valgfri BlushHighlighter Baked, valgfri Sun Powder, valgfri ConcealerBlush Brush, Powder Brush og Concealer Brush. Inde under hvert enkelt produkt kan du læse nærmere omkring valg af farve, brug og så videre.