Whocopied.me

Young

Filter
Filtrer:

Hvordan behandler man uren teenagehud?

Kønshormoner er i teenagealderen ikke til at styre, og en øget mængde af disse hormoner vil ofte resultere i bumser og andre urenheder. Det er også derfor, at alle unge mennesker i det ene eller andet omfang får bumser i teenagealderen.

Der er gudskelov råd for at holde urenheder nede, så du ikke behøver at leve med dem.

Det bedste, du kan gøre for din hud, er at rense den. Dette gælder uanset, om det er for at bekæmpe urenheder eller ej. En ansigtsrens kan klares med flere forskellige produkter bl.a. vores Dybderensende Scrub.

Et andet vigtigt råd, til at holde urenheder nede og bekæmpe det, er fugt. Det lyder måske som noget, der kun er nødvendigt hvis du døjer med tør hud, men faktisk har en fedtet teenagehud også brug for fugt. Størstedelen af produkterne i vores Young serie indeholder fugtgivende ingredienser, herunder hyaluronsyre og naturlig e-vitamin.

Hvad er en god gave til en teenager?

Som teenager ændrer ens hud sig gevaldigt, fordi hormoner bliver produceret i hobetal. Disse hormoner giver urenheder, og det er bestemt ikke sjovt for en teenager at bøvle med. Derfor vil en gave, der kan bekæmpe og forebygge disse urenheder være en ideel gave til teenageren. Det vil være en gave, som vil vække glæde nu og i fremtiden - og samtidig fjerne en masse bekymringer hos teenageren.