Whocopied.me

Sæbe

Filter
Filtrer:

Hvad er shower gel?

Showergel er ligesom sæbe, bare mindre flydende og lidt mere gele-agtig i konsistensen. Den bruges på samme måde som en almindelig sæbe, som man ville vaske kroppen med.
Shower gel er dog foretrukket af mange, da den er nemmere at håndtere og i visse tilfælde kan fungere som en shampoo også.
Vores shower gel har et højt indhold af økologisk glycerin, som blødgører og giver glans. Derfor er den også velegnet som shampoo.

Hvad er håndsæbe med scrub?

Hænderne bliver udsat for meget hver eneste dag, hvad end det er opvask, håndvask eller vind og vejr. Dette tærer på ens hænder og er med til at udtørre dem. Det er her håndsæbe med scrub kommer ind i billedet. Scrubben giver sæben den ekstra funktion, at den fjerner døde hudceller og dermed fornyer, blødgør og plejer huden på dine hænder.

Scrubben er af små lavasten, som altså går ind fjerne døde hudceller og sætter ekstra gang i blodomløbet i dine hænder. Et rigtig lækkert alternativ med ekstra funktioner i forhold til den normale håndsæbe.

Hvad er håndsæbe uden parfume?

Håndsæbe uden parfume virker på nøjagtig samme måde som en almindelig håndsæbe. Forskellen er bare, at den ingen duft har. Håndsæbe uden parfume er specielt god, hvis man har skrøbelige eller sensitive hænder. Ligeledes kan man med fordel bruge en håndsæbe uden parfume, hvis man vasker hænder mange gange om dagen.

Parfume kan for nogle være med til at udtørre hænder eller forårsage irritation, dette vil parfumefri håndsæbe ikke gøre.

Ydermere er vores parfumefri håndsæbe med aloe vera & agurkeekstrakt, der fugter og blødgør huden.

Hvorfor bruge intimsæbe?

Ved vask af intimområder er det vigtigt, at du husker at bruge en intimsæbe. Almindelig sæbe kan forårsage irritation og udtørring af huden i intimområder.

Intimområder har en lavere pH-værdi end huden andre steder på kroppen, derfor har vores intimsæbe en pH-værdi på 4, som kan rense uden at irritere og udtørre. Intimsæbe vil øge væksten af gavnlige bakterier og dermed genoprette den naturlige balance & pH-værdi i underlivet.