Whocopied.me

Masker

Filter
Filtrer:

AnsigtsmaskerHvorfor bruge maske?

Her kan du gå på opdagelse i alle vores veganske og dermatologisk testede masker. Du finder alt fra Fugtmaske, Peel maske til Lermaske. Bliv også klogere på de forskellige maskers egenskaber, ingredienser og få gode råd og anbefalinger.

Peel Maske

Peelmasken er en super effektiv maske med peelende effekt, som opstrammer og udglatter din hud. Masken indeholder aktive ingredienser, der eksfolierer døde hudceller væk og sætter gang i celleproduktionen.


Fugtmaske

Fugtmaskens er en let og fugtgivende maske med hyaluronsyre, sesam-, mandarin- og mandelolie, der gør din hud sund og silkeblød. Masken reparerer din hud og giver den glød. 

Lermaske

Lermaske er en opfriskende maske, der er skabt med det formål at rense og opfriske din hud samtidig med, at den minimerer dine porer og reducerer ujævnheder og uren hud. 

Young Ansigtsmaske og Rensemaske

Young Ansigtsmaske er fyldt med fugtgivende ingredienser, som især er gode til at forkæle den unge og tørre hud. Den indeholder desuden en ingrediens, som får sunde bakterier til at trives i huden og samtidig undertrykker bakterier, der kan give urenheder. 

Young Rensemaske  har et højt indhold af naturligt ler og er derfor særligt god til fedtet hud. Den indeholder effektive ingredienser, der bekæmper urenheder, beroliger huden og leverer en ordentlig omgang fugt til din hud.