Whocopied.me

50+

Filter
Filtrer:

50 + og moden hudAnsigtspleje til dig, som er over 50 år

Sund, frisk og velplejet hud skal være for alle – og grundlaget for den sunde hud er rens og fugt.

Afrensning morgen og aften er helt afgørende, uanset hvilken hudtype du har. Med vores 50+ serie har du effektive og plejende produkter, der både giver din hud et energiboost og forbedrer hudelasticiteten. Når det kommer til fugt, er det vigtigt med en god dagcreme om morgenen og en god natcreme om aftenen.

Selvom serien er særdeles velegnet til dem, som har passeret de 50 år, så behøver du ikke at have nået den alder for at anvende dem. Produkterne er fyldt med aktive ingredienser, der også kan være for effektive for en ung hud.

Vågn Op Creme

Start din morgen med Vågn Op Creme for at give din hud en god og nærende start på dagen. Den allergivenlige creme er fugtgivende, opstrammende og forkæler din hud med ny energi. Vågn Op Creme har desuden SPF 20, så din hud er beskyttet mod solens stråler.

Godnat Creme

Din hud har godt af at blive forkælet i nattetimerne, hvor den har fred og ro til at optage alle de plejende ingredienser i dine hudplejeprodukter. Med Godnat Creme, fra vores 50+ serie, kan din hud få den ultimative skønhedssøvn. Cremen har både fugtgivende og opstrammende egenskaber, som hjælper din hud til at regenerere og fylde rynker og fine linjer ud.

Rynker og pigmentpletter

Er din hud i ansigtet blevet mærket af pigmentpletter og plamager? Flere af Ecookings produkter giver mulighed for at gå ind i kampen mod de dødirriterende pletter. Her er en guide til forskellige produkter og specifikke ingredienser, der er med til at sikre det bedste resultat.