Whocopied.me

Baby

Filter
Filtrer:

Baby – plej din babys hud


Hvad skal man bruge til en baby? Must have

Udover de klassiske ting, som barnevogn, sutter, rangler og meget mere, så må man ikke glemme at passe på sin babys hud. En nyfødt babys hud er altid meget tynd og de er derfor enormt vigtig at passe på, da den beskytter det lille vidunder mod verden.

Sol, bakterier og vaskemidler kan alle forårsage gener for din babys hud. Disse gener kan komme til udtryk som tør og skallende hud, knopper eller andre mærker på kroppen.

Har din baby tør hud?

Hvad end din baby har meget tør hud generelt, tør hud i ansigtet eller blot tørre pletter på huden, så er det muligt at bekæmpe og forebygge.

Vores Alt i én balm kan genopbygge selv den tørreste hud. Den er helt ideel at smøre på din babys tørre områder på huden, da den effektivt går ind og beroliger irritationer, samtidig med at den fugter og genopbygger.

Til at komme større og tørre områder til livs, anbefaler vi Multi Olie. Denne kan bruges som badeolie til børn og babyer med tør hud. Multi Olien vil både hjælpe med at rense, pleje og fugte din babys hud.

Alle vores produkter som også er beregnet til brug til babyer, er naturligvis uden parfume, allergicertificeret samt vegansk & dermatologisk testet.