Whocopied.me

Ansigtspleje

Filter
Filtrer:
Vegan Dermatologisk testet
Dagcreme 50 ml
Dagcreme 50 ml
DKK 329,95

Sådan får du sund og smuk hud

Vegan Dermatologisk testet
Natcreme 50 ml
Natcreme 50 ml
DKK 329,95
Vegan Dermatologisk testet
Fugtmaske 50 ml
Fugtmaske 50 ml
DKK 299,95
Parfumefri
-30%
Vegan Dermatologisk testet Parfumefri-dk AllergyCertified
50+ Starterkit
50+ Starterkit
DKK 279,97 DKK399,95
Vegan Dermatologisk testet
Skintonic 200 ml
Skintonic 200 ml
DKK 199,95
Ecooking Ske
Ecooking Ske
DKK 69,95

Ansigtspleje og ansigtscreme

Daglig ansigtspleje er vigtigt, hvis du vil holde din hud sund og velplejet. Netop ansigtet er det område på kroppen, som udsættes for mest – herunder forurening, makeup og vejr. Med Ecookings produkter vil du tydeligt kunne se og mærke en forskel. Med vores familiemedlemmer får du en sund hud og kan reducere dine hudproblemer.

Ansigtspleje og creme til mænd og kvinder

Vi har forskellige produkter til alle aldre og køn.

Ecooking har produkter inden for pleje af huden i ansigtet – både dag- og natcreme, øjencreme, læbepleje, serum, rens, olie, masker, tonic, renseskum, scrub og meget andet. Uanset om du har tør hud, irriteret hud, uren hud, fedtet hud, pigmentpletter, fine linjer eller uønsket rødme, kan du med fordel benytte en af vores produkter, der er udviklet til netop din type hud.

Pleje til urenheder og bumser

Døjer du med urenheder i panden, på kinderne eller næsen?

Både som teenager og voksen er det helt almindeligt at have uren hud i ansigtet.

Undgå at forværre det ved at:
  • Vaske og rense huden dagligt med gode produkter.
  • Stoppe med at røre ved urenhederne for at undgå ar og infektion.

Det vil altid være en god idé at kontakte din læge, hvis du døjer med meget uren hud og akne gennem længere tid, og almindelige renseprodukter ikke er nok til at få styr på situationen.

Rens

Du skal altid huske at rense din hud hver dag, da døde hudceller, snavs, sved og støv vil ophobe sig på huden i dagens løb. Vasker du kun med vand, vil du ikke få fjernet fedtet og så stopper dine porer måske til, og dine andre produkter vil ikke blive optaget optimalt.

Masker

Brug altid en maske 1-3 gange i ugen. Maskerne går ind og renser i dybden og findes i forskellige udgaver, så du kan vælge og kombinere præcis de masker, som passer til din hudtype.

Skintonic

Tonic er midlet til at fjerne de sidste rester af gammel makeup eller snavs fra huden. Skintonic forbereder desuden din hud på den fugtgivende, plejende creme og lader cremen trænge nemmere ind i huden.

Serum

Et serum er et koncentrat af aktive ingredienser, der går ind og booster huden. Du påfører et serum på nyrenset hud, for at produktet kan trænge ind i dybden. På trods af den tyndtflydende konsistens, så har et serum en stærk virkning. Det skyldes, at et serum er udviklet til bestemte behov, problemer og ønsker. 

Bliv klogere på, hvilket serum, du skal bruge her - Serum: hvorfor, hvilket og hvordan?