Whocopied.me

HANDELS- OG LEVERINGSBETINGELSER


Ecooking A/S
Gl. Skartved 11
6091 Bjert
Danmark
CVR: 38271725
Tlf: +45 70 70 73 66
Mail: info@ecooking.dk


Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for køb af varer på ecooking.dk til levering i Danmark (ex. Grønland og Færøerne)

BESTILLING OG BETALING
For at handle på ecooking.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog stadig købe varer, blot du har indhentet dine forældres el. værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.
Når du er klar til at bestille, klikker du på ”Gå til betaling”, hvor du indtaster dit navn, adresse, e-mail, tlf.nr. og betalingsform. Du kan ændre indhold i indkøbskurven helt frem til, du bekræfter dit køb ved at trykke på knappen ”Til betaling”. Herefter går din ordre videre til ecooking.dk.
Vi tager forbehold for prisændringer, udsolgte varer, taste- og trykfejl (på hjemmeside, sociale platforme, i nyhedsbreve og tryksager), samt forbeholder os retten til at annullere ordren, hvis der er tale om en væsentlig og/eller tydelig fejl.

Følgende betalingskort kan benyttes:
  • DANKORT
  • VISA/DANKORT
  • MASTERCARD
Andre betalingsformer:
  • MOBILEPAY
  • VIABILL
Beløbet hæves først på din konto, når varen afsendes.
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

LEVERING
Vi tilbyder følgende leveringsformer på ecooking.dk:
  • Fri levering til GLS pakkeshop.
  • GLS Erhvervslevering til kr. 19,-
  • GLS Hjemmelevering til kr. 29,-
Alle forsendelser håndteres af GLS. Med GLS kan du vælge den nærmeste pakkeshop ud fra den adresse, du oplyser, at din pakke skal leveres til. GLS har et stort udvalg af pakkeshops over hele landet. Derfor er der en god mulighed for at der også er en i nærheden af dig.
Efter afsendelse fra Ecooking gælder GLS' leveringstider og -intervaller. Din pakke leveres inden for 1-3 hverdage. Ved travlhed kan der opstå forlænget leveringstid. Ved udlevering af varerne overgår ansvaret og risikoen for varerne til kunden.
På nuværende tidspunkt leveres der kun inden for Danmarks grænser. Der er ingen forsendelser til Færøerne og Grønland.
Det er ikke muligt at afhente din ordre på vores adresse.

KVITTERING FOR MODTAGELSE AF BESTILLING OG ORDREBEKRÆFTELSE
Når du har afgivet en ordre hos os, modtager du en kvittering for modtagelse i form af en ordrebekræftelse.

14 DAGES FORTRYDELSESRET
I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted. Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde have opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris. Når du handler på ecooking.dk har du 14 dages fortrydelsesret fra modtagelse af varen. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Har du bestilt et samlet sæt, skal sættet returneres fuldendt med alle produkter. Produkterne tages ikke retur enkeltvis som del af et sæt.
Du meddeler os, at du fortryder købet på mail, hvorefter du kan returnere til:
Ecooking A/S
Gl. Skartved 11
6091 Bjert
Att: Retur

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du skal sende en mail til info@ecooking.dk med ordrenr. som reference.  
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

RETURNERERING:
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt, efter du har givet besked om fortrydelse. Plomberinger må ikke brydes. Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket.
Du skal selv betale for, at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Returpakker må ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling - vi afhenter ikke din pakke i pakkeshops. Omkostninger til evt. genlevering forbeholdes afsender og kan ikke pålægges Ecooking. Der skal altid vedlægges dokumentation for dit køb i returpakken.
Undlader du at afhente din pakke, fordi du ønsker at fortryde købet, skal du give os besked herom. Vi refunderer hele købet på nær de reelle udgifter, som vi bliver pålagt ved returnering på denne måde.

SÆRLIGT VEDRØRENDE VORES GIFT WITH PURCHASE
Skulle du I forbindelse med dit køb have modtaget et eller flere produkter i gave ved køb for minimum X antal kroner, skal du være opmærksom på, at vi ikke tilbyder delvis fortrydelse. Ønsker du delvis at fortryde dit køb af et eller flere produkter og kommer dermed under købsgrænsen, der udløste gaven, skal gaven returneres sammen med det fortrudte køb.

INGEN FORTRYDELSESRET
Det er ikke muligt at fortryde levering af forseglede varer, som af sundheds- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, eller hvis forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet, du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.
Undlader du at afhente din pakke, fordi du ønsker at returnere købet, skal du give os besked herom. Vi refunderer hele købet på nær de reelle udgifter, vi bliver pålagt ved returnering på denne måde.

Vi gør opmærksom på, at afhentes ordren ikke for 2. gang, vil du blive opkrævet for returfragtomkostningerne. Hører vi intet fra dig inden for 7 dage, betragtes købet som fortrudt, og du vil herefter blive refunderet.

VILKÅR OG BETINGELSER FOR GAVEKORT
Gavekortet kan anvendes i 3 år fra udstedelsesdato og kan ikke fremdateres. Gavekortets udløbsdato vil altid fremgå af din kvittering og restbeløb kan oplyses ved at kontakte vores kundeservice.
Pas godt på dit gavekort. Et gavekort er et ihændehaverbevis og skal derfor betragtes som kontanter. Den person, der fremviser gavekortet, kan benytte dette til betaling. Der behøves ikke nogen yderligere identifikation af personen. Selvom du måtte have en bekræftelse fra gavegiveren, fra emballage eller kvittering, må vi desværre fastholde, at gavekortet alene har værdi for ihændehaver af gavekortet.
Gavekort der er mistet eller gavekort der er udløbet, erstattes ikke.

VILKÅR OG BETINGELSER FOR RABATKODER
Medmindre andet er oplyst, kan rabatkoder ikke benyttes i kombination med andre rabatkoder eller på allerede nedsatte varer.

REKLAMATION
Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelsreglerne. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder medmindre andet følger af varens naturlige holdbarhed. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få en mangelfuld vare ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Ved reklamation kontakt os da venligst på mail info@ecooking.dk eller kundeservice på tlf. 70 70 73 66.
Ved reklamationer, ret henvendelse inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Varen skal sendes til:
Ecooking A/S
Gl. Skartved 11
6091 Bjert
Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er og vedlægge dokumentation for købet. Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering el. lign. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

PERSONDATA
For at kunne handle på ecooking.dk skal du som minimum oplyse:
Navn, adresse, e-mail og telefon/mobilnummer
Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.
Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@ecooking.dk.

LOVVALG OG VÆRNETING
En vare købt på ecooking.dk er undergivet dansk ret. Ethvert tvist afgøres af de ordinære danske domstole.
OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem indholdsdeklarationen på vores hjemmeside og den vare, du som kunde modtager. Dette skyldes, at vi løbende forbedrer indholdet i vores egne varer i forhold til den nyeste viden om ingrediensers betydning for miljø og sundhed.

KLAGEADGANG
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@ecooking.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Senest opdateret tirsdag d. 4/1-2022