Whocopied.me
Hand creme foto

Sådan får du velplejede hænder

Man siger, at dine hænder er dit visitkort, og du udsætter dine hænder for alskens strabadser i løbet af hver dag. Så det gælder om at pleje dem for at holde dem sunde og velplejede.

TRIN 1: SKRUB

Opvask, håndvask, rengøring, vind og vejr. Dine hænder er udsatte i stort set alt, hvad du gør i løbet af dagen, og det sætter sine spor. Første trin til velplejede hænder er, at du – efter du har vasket hænderne – giver dem en skrubbetur med en blanding af badesalt og Multi Olie i forholdet 1:1. Kombinationen af de to fjerner døde hudceller og giver samtidig fugt.

TRIN 2: INTENSIV FUGTKUR

Giv ru og tørre hænder en kærlig kur ved at smøre hænder, neglebånd og håndled ind i en fugtgivende håndcreme eller en ekstremt fugtgivende balm som Alt I Én Balm inden sengetid, så den har mange timer til rigtig at suge ind i huden. Det kan godt give en noget fedtet fornemmelse, så du kan med fordel tage et par bomuldshandsker på, hvilket også får de fugtgivende egenskaber til at trænge endnu bedre ind.

TRIN 3: DEN DAGLIGE PLEJE AF HÆNDER OG NEGLEBÅND

Gør det til en vane at bruge håndcreme flere gange om dagen, så du følger trop med håndvask og andre belastninger for huden. Hvis du er meget på farten, er det oplagt at have din håndcreme med i håndtasken, for den gør ikke meget gavn på badeværelseshylden, hvis du er ude i verden. Hav også en Alt I Én Balm i en lille størrelse enten i tasken eller på natbordet. Med den kan du smøre neglebånd og tørre pletter, så du altid ser velplejet ud, og så er den i øvrigt en life saver til alt fra tørre pletter, brandsår og sprukne læber.

TRIN 4: BLID HÅNDVASK OG OPVASK

Gør det til en vane at bruge en mild og plejende håndsæbe og et mildt opvaskemiddel, som ikke udtørrer dine hænder. Og brug gerne altid en håndcreme, når du har vasket hænder eller vasket op.

Inspiration til hverdagen

Mere inspiration