Whocopied.me

Et skridt mod en grøn fremtid


Som et skridt på vejen mod at gøre vores forretning grønnere, har vi allieret os med virksomheden ReFlow.

Deres mantra er: ”Når du kan måle det, er du også i stand til at skabe forandring,” og derfor har de skabt en platform, som gør det nemt at udarbejde livscyklusvurderinger.

Vi ser en markant voksende efterspørgsel efter grønne produkter globalt, hvilket kræver at virksomheder kan dokumentere emissioner for hele deres produkts livscyklus. ReFlow gør det nemt for producenter at imødekomme dette behov samt bruge datadrevne beslutninger igennem den grønne omstilling,” siger Joachim Gerlach fra ReFlow.

Hos Ecooking bruger vi platformen til at kortlægge vores samlede drivhusgasudslip – dermed også de udledninger, der ligger uden for vores kontrol.

Vi har valgt ReFlow ud fra et behov for et intuitivt værktøj, som kan anvendes af medarbejdere i forskellige funktioner i Ecooking. Og så har det været et kriterie for os at vælge en platform, hvor metode, værktøjer og beregninger er valideret og auditeret af en tredjepart,” forklarer Robert Kirstejn Schmidt, head of sustainability i Ecooking.

Vi vil løbende gøre livscyklusvurderinger for Ecooking-produkter tilgængelige på vores hjemmeside, så besøgende har en mulighed for at se hvert produkts CO2-fodaftryk. 

Læs mere om ReFlow her.

Mere inspiration