Whocopied.me

Guide: Find de rette makeup børster

En smuk og flot makeup kræver de helt rigtige makeup børster, og Ecookings udvalg gør det nemt for dig at skabe det helt perfekte look.

Dine pensler har godt af at blive vasket en gang om ugen. På den måde holder den længere, og så er det også med til at minimere mængden af bakterier. Vask din pensel i intimsæbe eller en mild shampoo uden duft. Husk, at vandet kan opløse lim, så for at passe bedst muligt på din pensel, er det vigtigt at holde limningen og skaftet fri for vand, når du vasker din pensel. Læg penslen til tørre på et tørt og rent håndklæde, så vandet ikke løber ned i limningen.

Alle vores makeupbørster og pensler er lavet af syntetiske hår og derfor 100% veganske.

Hvilke makeup børster skal jeg bruge til hvad?


Kinder og ansigt

Blush Brush

Vores blush børste kan du både bruge til blush, contouring, highlights og bronzer.
Anvend blush direkte på dine kindben. For at skabe et friskt og sundt udtryk, kan du også komme blush på æblekinden. Lav en flot contouring ved at bruge lyse og mørke skygger: Den mørke contour placerer du under kindbenet, blushen på selve kindbenet og den lyse highlighter på øverste del af kindbenet.

Foundation Brush

Den spidse form på Foundation Brush gør det nemt at arbejde i de mindste kroge, og med cirklende bevægelser kan du skabe en meget detaljeret foundation. Ved at bruge cirklende bevægelser undgår du også streger i makeuppen og varmer samtidig huden op, så din foundation absorberer endnu bedre ind i din hud. Foundation Brush er desuden god til en kraftig contouring.  

Powder Brush

Denne kabuki børste er ideel til mineral pudder. Påfør pudderen og arbejd den derefter godt ind i huden med cirklende bevægelser. På den måde opnår du et ensartet resultat. For et mere dækkende resultat, pres pudderen ind i huden. Med et intenst pres, får du mere dækkeevne, mens et lettere pres giver et mere naturligt resultat.

Concealer Brush

Concealer penslen gør det let at dække urenheder præcist og med større dækning. 
Størrelsen og den spidse form gør denne pensel ideel til concealer og til at dække mørke rande og ujævnheder. Det er nemt at arbejde concealeren godt ind i øjenkrogen og i næsefløjen.


Øjenmakeup

Eye Shadow Brush

Denne pensel er god til at lægge øjenskygge på øjenlåget, men også velegnet til at skabe de lyse grundfarver til en makeup.


Eye Precision Brush

Denne runde pensel er nem at arbejde med i globelinjen og gør det nemt at følge øjets naturlige globelinjeform.

Penslens runding gør den også god til at tone eyeliner og øjenmakeup under nederste vippekant. 
Desuden er penslen ideel til at skabe fine og effektfulde highlights ved øjenkrogen og under brynet.

Eye Shadow Blend Brush

Denne bløde pensel er god til at tone din øjenskygge ud i globelinjen eller til at skabe mere naturlige øjenskyggelooks. Den er også ideel til at lægge pudder tæt på øjenområdet eller ved næsefløjen.
Brug penslen til at tone dit smokey eye eller til highlights under brynben, på øvre kindben eller næseryg. 

Eyelash & Brow Brush

Brug en brynblyant til at tegne dine bryn op og børst derefter brynet i den ønskede form. Du kan også skabe dit eget vippelook ved at påføre mange fine, små lag mascara og så bruge Eyelash & Brow Brush til at lave lige den form og perfektion du ønsker.
Et voluminøst vippelook kan få din mascara til at klumpe, men her kan du anvende børsten til at separere dine vipper, så de fremstår flotte og adskilte.


Find børsterne her

Inspiration til hverdagen