Whocopied.me

Hvordan laver jeg flotte, naturlige bryn?


Med få brynprodukter kan du indramme dit ansigt i et par flotte øjenbryn - uden det store besvær eller tidsforbrug. Makeupartist Nina Larsen viser dig her, hvordan du opnår et pænt, naturligt bryn på bare få minutter.

Vores Eyebrow Pencil – i farverne taupe, lysebrun og mørkebrun - smelter sammen med dine egne hår og kan både skabe et naturligt og et markant brynlook. For at opnå det mest naturlige øjenbrynslook, skal du vælge en farve, der svarer til dit bryns egen farve eller lidt lysere. For et mere markant look brug en mørkere nuance. Med Eyebrow Gel kan du sætte dine bryn på plads, så de holder hele dagen. Eyebrow Gel fås i fire forskellige farver, som matcher Eyebrow Pencil. Du kan med fordel kombinere produkterne for at skabe det helt rigtige look.

How to: Naturligt bryn på få minutter


  • Børst først brynene i form med Eyebrow Pencil.

  • Tegn derefter brynene op med små strejf. Start ved brynets midte og arbejd ud mod brynets ende. Brynet er af natur mørkest inde ved næseryggen, fordi der her findes mere pigment. Derfor er det vigtigt at tilføre ekstra farve yderst i brynet.

  • Blend Eyebrow Pencil godt ind i brynet med børsten i opadgående strøg.

  • Slut af med at fæstne brynet med Eyebrow Gel. Påfør produktet med opadgående bevægelser og form dine øjenbryn, som du ønsker. Brug den klare gel for det mest naturlige look.

Familiemedlemmer til et naturligt bryn

Inspiration til makeup