Whocopied.me


Maskeguide


Her kan du gå på opdagelse i alle vores veganske og dermatologisk testede masker. Du finder alt fra Fugtmaske og Peel Maske til Lermaske. Bliv også klogere på de forskellige maskers egenskaber, ingredienser og få gode råd og anbefalinger.


Hvorfor bruge en ansigtsmaske?

Hudpleje skal være nem, effektiv og hurtig. Du kan få sund hud ved at bruge 1 minut om morgenen og 1 minut om aftenen på rens og fugt og 10 minutter i løbet af ugen på peeling og masker. Det er den daglige, overskuelige rutine, der holder huden smuk, mens peeling og masker sikrer ekstra målrettet pleje.


Sammenlign maskerne her:

Lermaske


Lermaske reducerer synligheden af porer, urenheder og fedtet hud samtidig med, at den lindrer irritation i huden.
Forhindrer huden i at se olieret og fedtet ud, da den reducere mængden af sebumproduktion i talgkirtlerne. 
Med Iris-ekstrakt, zinksalt og A-vitamin
Indeholder et aktiv af Pseudomonas Altermonas, som er udvundet af mudder fra Antarktis.


Peel Maske 


Masken indeholder aktive ingredienser, der eksfolierer døde hudceller væk og sætter gang i celleproduktionen. Peel Masken retter op på linjer og rynker, mens den samtidig giver din hud et mere ensartet og friskere udtryk. Peel Masken er super effektiv og siden den indeholder mange aktive ingredienser, så er det vigtigt, at du læser brugsanvisningen inden brug. 

Peel Maske har en PH-værdi på 3,5 og indeholder bl.a.: 

  • Naturlig mælkesyre (AHA), der eksfolierer, udglatter og mindsker synligheden af pigmentpletter. 
  • 0,9 % salicylsyre (BHA), der trænger ind, eksfolierer huden og effektivt reducerer udbrud. Lovgivningen tillader, at man maksimalt kommer 3% i en maske, der skal vaskes af. 
  • Glykolsyre, fra sukkerrør, som bekæmper urenheder og booster kollagenproduktionen, hvilket reducerer fine linjer og rynker. 

Peel Maske findes også i en allergivenlig version uden salicylsyre. 


Køb med salicylsyre   Køb uden

Fugtmaske


Fugtmasken indeholder to slags hyaluronsyre: En med lav molekylvægt, der trænger hurtigt ind i huden og binder fugt, og en med høj molekylvægt, som lægger sig på hudens overflade, hvor den blødgør huden.

Derudover har vi tilføjet naturlig græskarkerneekstrakt, der fugter huden og øger hudelasticiteten samt økologisk Aloe vera til at køle og beskytte din hud. Så med Fugtmaske er din hud i godt og plejende selskab.

Fugtmaske indeholder bl.a.:

  • Naturligt græskarkerneekstrakt, rig på umættede fedtsyrer og vitaminer, som øger hudens kollagenproduktion og styrke huden.
  • Naturlig hyaluronsyre, som fugter din hud og mindsker fine linjer og rynker.
  • Økologisk aloe vera, som lægger et kølende og beskyttende lag på huden. God til irriteret og tør hud samt urenheder.


Køb parfumefri   Køb med duftMaskerutine:Step 1: Rens med Peel Maske.

Step 2: Eksfolier med Lermaske.

Step 3: Fugt med Fugtmaske.

Forkæl dig selv med Tinas maskerutine bestående af en Lermaske, en Peel Maske og en Fugtmaske Parfumefri – en rensende, eksfolierende og fugtgivende behandling, som din hud vil elske.

Tankerne bag vores masker: