Whocopied.me
Sun powder ecooking

Forelsket i faget 

Helt fra begyndelsen af de tidlige teenageår har Nina Larsen haft en kæmpe passion for makeup, hudpleje og hår. Derfor var det naturligt for hende, at det var denne vej, hun skulle gøre karriere. 

Med tiden er kærligheden til faget kun vokset, og Nina finder stadig stor inspiration og kreativitet i den buldrende beautybranche.

I dag er hun en af landets mest anerkendte makeupartister og hårstylister og arbejder på nogle af de største danske produktioner og koncepter. 

Et job, som også på det menneskelige plan er meget givende, fordi Nina hver dag møder utroligt mange spændende mennesker. Hun sætter altid en enorm ære og glæde i at skabe looks, der fremhæver de smukkeste detaljer i ansigtet og samtidig efterlader personen genkendelig og naturlig.

Makeup produkter fra Ecooking

20 års erfaring

Med mere end 20 års erfaring i branchen har Nina Larsen beskæftiget sig med alt indenfor tv, mode, film, reklame, teater, artister, undervisning og konceptudvikling. Derfor består en stor del af Ninas arbejde også i at arbejde med kendte profiler. 

Hun har blandt andet stylet artister, værter og personligheder som Sofie Linde, Sarah Grünewald, Thomas Blachman, Oh Land, Nabiha, Iris Gold, Aura, Mette Lindberg og mange andre.

Nina er kreativ leder for hår og makeup på X Factor, hvor hun i samarbejde med dommere og stylister er med til at udvikle det visuelle koncept på programmet. Her kreerer hun uge efter uge farverige, overraskende og kreative looks. I flere sæsoner har hun desuden arbejdet på Vild med dans, hvor hun netop er fast makeupartist for vores smukke ambassadør Sarah Grünewald.

Hun er derudover en del af dommerpanelet til Danish Beauty Award og har arbejdet på et utal af modeuger og shows som P3 Guld, Danish Music Award, Zulu Comedy, Zulu Awards og Toppen af Poppen.

Nina Larsen deler ud af sine mange års erfaring i beautybogen Ikonmakeup; en personlig og kreativ bog om teknikker og tricks til makeup og hårstylinger. Her viser hun trin-for-trin, hvordan du selv kan lægge professionel makeup og style kreative frisurer.

Samarbejde med Ecooking

Nina Larsen har altid været stor tilhænger af Ecooking og konceptet bag.
Det er et brand, der er i konstant udvikling og som rammer tiden.

I sit daglige arbejde som makeupartist har hun altid brugt Ecookings hudpleje og elsker den forskel, som produkterne gør. God hudpleje er nemlig grundlaget for en smuk makeup. Så da muligheden for et samarbejde bød sig, var hun derfor ikke i tvivl om, at Ecooking-teamet var den helt rigtige partner.

Som makeupartist har Nina bidraget med sin enorme, professionelle erfaring, men slår også fast, at hun har lært utroligt meget den anden vej.

Processen har været fantastisk spændende, og en drøm er gået i opfyldelse. Det har været utroligt lærerigt og inspirerende at samarbejde med teamet bag Ecooking. Når man skal udvikle noget så avanceret som en makeupserie, er det meget vigtigt, at konceptet og de rigtige kompetencer er til stede.

Nina er stolt over muligheden for at dele ud af sin erfaring og viden i den nye makeupserie og opnå et udvalg af så mange nye detaljer og konsistenser, som hun som makeupartist har savnet i årenes løb.

Produkterne lægger sig utroligt flot på huden, er nemme at arbejde med og har en god holdbarhed. Farverne tilfører ansigtet glød og smelter smukt ind i huden. Essensen af den unikke serie er nemlig, at produkterne er nemme at bruge, at de lægger sig perfekt på huden og at indholdet i produkterne stemmer overens med Ecookings filosofi.

Ecooking mascara and brushes

Ninas favoritter