Whocopied.me

Hvordan dækker jeg nemt og effektivt en urenhed?


Døjer du med bumser eller akne? Uren hud i ansigtet er ofte forbundet med rødme, men fortvivl ikke.
Makeupartist Nina Larsen viser dig her, hvordan du nemt og effektivt dækker urenheder, hvis de skulle dukke op til overfladen.

Makeup til urenheder

For at ophæve det røde i huden skal du bruge en concealer med en gul undertone og et højt pigmentindhold i samme tone som din hud. Højt pigmentindhold og tør konsistens giver større dækkeevne, og derfor er det nogle af de ting, vi har lagt vægt på i vores concealere. 

Særligt Concealer 03 er, med sin gyldne undertoner, det oplagte valg til at dække dine urenheder på hage, næse og i panden.

Sørg altid for, at din hud er velplejet og fugtet, før du går i gang. Du kan eventuelt bruge en Peel Maske - dagen inden du lægger din makeup - til at rense og eksfoliere huden, så du har et helt rent og glat lærred at arbejde på. 

Undgå at pille i urenheden inden, da det gør det værre. Hvis urenheden væsker eller bløder, så brug tid på at holde en kleenex stille på urenheden, indtil det standser. Påfør concealer koncentreret på urenheden med Concealer Brush. Alternativt kan du bruge Mineral Powder for at opnå et mere naturligt resultat. Vær opmærksom på ikke at vælge en lysere nuance end din hud, da den i stedet vil fremhæve urenheden.

Inspiration til makeup